Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar benim prime hesabım var ben yeni hesapla girip hile ile oynayacağım fakat prime hesabada arada gireceğim için ban yersem yeni hesapla, prime hesapta skıntı yaşamamak için ne yapmalıyım
Ana hesabını pek kullanma derim
Hile kalıntılarını (log) dosyalarını pc den silmen gerekli tekrardan temiz oynamak istiyorsan arka planda hile kayıtlarından eser olmaması lazım ki vac ban yememek için
Ip ban atılmadıgı söyleniyor yani yeni hesap açarsan sadece o hesaptan ban yersin prime olan hesabın ban yemez diye düşünüyorum ayrıyeten bir de diger hesaba geçmeden önce hile ile ilgili kalan şeyleri temizlemen senin için iyi olur
Prime hesapta sıkıntı yaşamamak için hile kalıntılarını temizleyebilirsin, appdata'da vardır hilenin adında klasör. Ve oyunun dosyalarını doğrula sonra oyuna gir.
Lolde donanım ban atılmıyor. Ama oyun tarayıcının girdiği yerleri bile okuyor bununla ilgili videolar vardı eskdiden oyuna girmeden önce tarayıcında cheat engine yazdığında oyun başlarken siyah ekranda takılı kalıyordu yotubuden bu bilgilere ulaşabilirsin.