Alıyorum Private CSGO Hack | Özel CSGO Hilesi

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vac'a yakalanmayacak, dolayısılığıyla (Rapor yemediğim taktirde) güven faktörümü etkilemeyecek ve kolaylıkla offsetleri güncelleyebileceğim yapıda private hile yazacak birini arıyorum.
Hile özelliği olarak glow, wallhack (fark etmez ikiside olur) ve radar hack yeterli.

I am looking for someone to write a private cheat that will not be caught by Vac, so it will not affect my trust factor (unless I get a report) and I can easily update the offsets.
Glow, wallhack (both are fine) and radar hack are enough as cheat features.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Offsetleri apiye bağlı şekilde bir csgo hilesi yazabiliriz. Bu sayede hem otomatik güncellenir hemde sorunsuz çalışır.

Fiyatta anlaşma sağlanırsa geriye kalan tüm işlemleri forumun trade özelliği ile yaparız.

Son düzenleme:
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Vac'a yakalanmayacak, dolayısılığıyla (Rapor yemediğim taktirde) güven faktörümü etkilemeyecek ve kolaylıkla offsetleri güncelleyebileceğim yapıda private hile yazacak birini arıyorum.
Hile özelliği olarak glow, wallhack (fark etmez ikiside olur) ve radar hack yeterli.

I am looking for someone to write a private cheat that will not be caught by Vac, so it will not affect my trust factor (unless I get a report) and I can easily update the offsets.
Glow, wallhack (both are fine) and radar hack are enough as cheat features.
i have this free version you can test if you like trade / i know u say about private :peepoCry: i have no source -
in this cheat these feature only 3 glow / trigger / misc
1678466038487.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu ayarda ekstradan sprayi biraz daha düzelten bir program yazacak varsa benle iletişime geçebilir mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dm atabilirsin dostum