Çözüldü private hilesindeki hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
valo private açtığım zaman karşıma resimdeki gibi bir hata geliyor . pc kapatmadan önce yine açılıyordu ama tek çalıştırmada değil. bu sorunu nasıl çözebilirim .training modda entere bastım

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3.5 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
bundan 9 saat önce giriş yapmıştım sorun olmadı başka birşeyden kaynaklanması muhtemel değilmi
Sorun bende de olabilir, sizin hatanıza gelirsek FaceIT Anticheat tarzı bir yazılım var ise kaldırın. Vanguard hariç tabii ki, onun dışında Anti-Virüs varsa aktif olarak (Malwarebytes, Kaspersky v.s) hepsini kaldırın ve Windows Defender'ı Defender Control ile devre dışı bırakın.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunu dener misiniz lütfen:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Bende denedim ve düşman oyuncular görünmüyordu sanırsam şu anda private radar'da bir sıkıntı var. Geliştirici ekibi bilgilendireceğiz onlar güncelleme yapar zaten.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bende denedim ve düşman oyuncular görünmüyordu sanırsam şu anda private radar'da bir sıkıntı var. Geliştirici ekibi bilgilendireceğiz onlar güncelleme yapar zaten.
bundan 9 saat önce giriş yapmıştım sorun olmadı başka birşeyden kaynaklanması muhtemel değilmi

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Sorun bende de olabilir, sizin hatanıza gelirsek FaceIT Anticheat tarzı bir yazılım var ise kaldırın. Vanguard hariç tabii ki, onun dışında Anti-Virüs varsa aktif olarak (Malwarebytes, Kaspersky v.s) hepsini kaldırın ve Windows Defender'ı Defender Control ile devre dışı bırakın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...