Ultra Üye
Sorun bende de olabilir, sizin hatanıza gelirsek FaceIT Anticheat tarzı bir yazılım var ise kaldırın. Vanguard hariç tabii ki, onun dışında Anti-Virüs varsa aktif olarak (Malwarebytes, Kaspersky v.s) hepsini kaldırın ve Windows Defender'ı Defender Control ile devre dışı bırakın.bundan 9 saat önce giriş yapmıştım sorun olmadı başka birşeyden kaynaklanması muhtemel değilmi
mevcut bendeBunu dener misiniz lütfen:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
bundan 9 saat önce giriş yapmıştım sorun olmadı başka birşeyden kaynaklanması muhtemel değilmiBende denedim ve düşman oyuncular görünmüyordu sanırsam şu anda private radar'da bir sıkıntı var. Geliştirici ekibi bilgilendireceğiz onlar güncelleme yapar zaten.
Sorun bende de olabilir, sizin hatanıza gelirsek FaceIT Anticheat tarzı bir yazılım var ise kaldırın. Vanguard hariç tabii ki, onun dışında Anti-Virüs varsa aktif olarak (Malwarebytes, Kaspersky v.s) hepsini kaldırın ve Windows Defender'ı Defender Control ile devre dışı bırakın.bundan 9 saat önce giriş yapmıştım sorun olmadı başka birşeyden kaynaklanması muhtemel değilmi