Süper Üye
Bu Hatayı Alıyorum Bilen Varsa Hemen Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem ?
Anlamadım Kardeş Ve Büyük İhtimal Yapamadımda1-Başlata cmd yazıp komut istemcisini yönetici olarak açın.
2-
Kod:
sc stop kprocesshacker2
yazıp entere basın.
Şöyle bir çıktı alıcaksınız:
Kod:
C:\Windows\system32>sc stop kprocesshacker2
SERVICE_NAME: kprocesshacker2
TYPE : 1 KERNEL_DRIVER
STATE : 1 STOPPED
WIN32_EXIT_CODE : 0 (0x0)
SERVICE_EXIT_CODE : 0 (0x0)
CHECKPOINT : 0x0
WAIT_HINT : 0x0
Bu çıktıyı aldıktan sonra dosyayı silebilirsiniz
BU Olması lazım dene dostum.
Wolfteamda Bu Sitenin Hilesini Kullanmak İstiyorum Süper Üye Olmadım Biliyorum Ama Bu Sorunu Benim Düzeltmem lazım Kafayı Yicem Artık ...Process Hacker uygulama açık olabilir. Process hacker kapalı hala sorunu devam ediyorsan aşağı deneyin:
yeniden başlatıp sonra tekrar deneyin.
Düzelmiyo Kardeş Düzelmiyo Bi Oyun Oynuyalım Dedik Zevkin içine Ettiler ..Bazen Program Kapatılsa bile Görev yöneticisinde alt taraflarda çalışmaya devam edebiliyor ona dikkat etmelisin.
https://memoryhackers.org/konular/process-hacker-uygulamasini-kapatin-cozuldu.115941/Wolfteamda Bu Sitenin Hilesini Kullanmak İstiyorum Süper Üye Olmadım Biliyorum Ama Bu Sorunu Benim Düzeltmem lazım Kafayı Yicem Artık ...
Kardeş Sağol Allah Razı Olsun Da Şaka Gibi Bişey Oldu Şuan Şimdide Generic Hacking Tool uygulamasını Kapatın Diyorhttps://memoryhackers.org/konular/process-hacker-uygulamasini-kapatin-cozuldu.115941/
çözülmüş yorum @W41K3R:
Yerel Disk C'de ki "kprocesshacker2" isimli bir dosya var onu sil şu yöntemi uygulayarak.
- CMD' yi "Yönetici" olarak aç ve şu komutu yazıp "Enter" tuşuna bas.
Kod: sc stop kprocesshacker2
Ardından Yerel Disk C 'ye girip dosyayı silebilirsin ve oyuna girebilirsin.
yukarı denebilirmisin
Kardeş Sağol Allah Razı Olsun Da Şaka Gibi Bişey Oldu Şuan Şimdide Generic Hacking Tool uygulamasını Kapatın Diyor![]()
çözümü buldun mu dostum bende de yapıyor hataBu Hatayı Alıyorum Bilen Varsa Hemen Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem ?
process hacker uygulamasını kapatın (çözüldü)çözümü buldun mu dostum bende de yapıyor hata
process hacker uygulamasını kapatın (çözüldü)çözümü buldun mu dostum bende de yapıyor hata
Voce precisa usar o joga y joga com moderaçãoBu Hatayı Alıyorum Bilen Varsa Hemen Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem ?