3 Eyl 2020 #1 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Beyler şuan ki kullandıgım gifi gif olarak alamıyorum Farklı kaydet dedıgımde normal png olarak veriyor Bunu nası gif olarak indiricem veya indirip atabirmisiniz
Beyler şuan ki kullandıgım gifi gif olarak alamıyorum Farklı kaydet dedıgımde normal png olarak veriyor Bunu nası gif olarak indiricem veya indirip atabirmisiniz
3 Eyl 2020 #2 karamamba31 K Onaylı Üye Katılım 25 Tem 2018 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Kanka gifine sağ tıkla resim adresini kopyala de yeni sekmeye git yapıştır ordan sağ tıkla indir de yeni sekmede açtığından
Kanka gifine sağ tıkla resim adresini kopyala de yeni sekmeye git yapıştır ordan sağ tıkla indir de yeni sekmede açtığından
3 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI karamamba31' Alıntı: Kanka gifine sağ tıkla resim adresini kopyala de yeni sekmeye git yapıştır ordan sağ tıkla indir de yeni sekmede açtığından Genişletmek için tıklayın ... Onu yapıyorum işte knk yemiyor jpg olarak ındırıyor
karamamba31' Alıntı: Kanka gifine sağ tıkla resim adresini kopyala de yeni sekmeye git yapıştır ordan sağ tıkla indir de yeni sekmede açtığından Genişletmek için tıklayın ... Onu yapıyorum işte knk yemiyor jpg olarak ındırıyor
4 Eyl 2020 #4 alemufuk A Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 62 Çözümler 2 Tepki puanı 3 7 HİZMET YILI Tüm dosyalar şeklinde kayıt yapmayı seç. Dosya isminin sonunu ".gif" şeklinde elle yaz.
4 Eyl 2020 Konuyu başlatan #5 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI alemufuk' Alıntı: Tüm dosyalar şeklinde kayıt yapmayı seç. Dosya isminin sonunu ".gif" şeklinde elle yaz. Genişletmek için tıklayın ... Onuda denedim tın yok hareket etmyor
alemufuk' Alıntı: Tüm dosyalar şeklinde kayıt yapmayı seç. Dosya isminin sonunu ".gif" şeklinde elle yaz. Genişletmek için tıklayın ... Onuda denedim tın yok hareket etmyor
4 Eyl 2020 #6 alemufuk A Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 62 Çözümler 2 Tepki puanı 3 7 HİZMET YILI Redrizonn' Alıntı: Onuda denedim tın yok hareket etmyor Genişletmek için tıklayın ... Şimdi denedim oluyor. Bir yerde yanlış yapıyorsun.
Redrizonn' Alıntı: Onuda denedim tın yok hareket etmyor Genişletmek için tıklayın ... Şimdi denedim oluyor. Bir yerde yanlış yapıyorsun.
4 Eyl 2020 Konuyu başlatan #7 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI alemufuk' Alıntı: Şimdi denedim oluyor. Bir yerde yanlış yapıyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Dostum oluyorsa buraya atabilirmisin amacım onu ogrenmek degıl fotografı almak .gif halinde atarmısın
alemufuk' Alıntı: Şimdi denedim oluyor. Bir yerde yanlış yapıyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Dostum oluyorsa buraya atabilirmisin amacım onu ogrenmek degıl fotografı almak .gif halinde atarmısın
4 Eyl 2020 #8 alemufuk A Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 62 Çözümler 2 Tepki puanı 3 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
4 Eyl 2020 Konuyu başlatan #9 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI alemufuk' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Çok teşekkürler kral
alemufuk' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Çok teşekkürler kral