Program crackleme ( Yardım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Bugün bi programı cracklemek istiyorum fakat ne yapcağımı bilemedim yotubedan baktım yine olmadı.Programda mı sıkıntı var yoksa benmi yapmamadım. Program Key İstiyor key kırmak isityorum

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İlk önce Unpack etmen lazım unpack etmek için hangi koruma ile korunuyor bulmalısın ve diyelimki onuda öğrendin internetde çoğu video ingilizce ve çoğu korumanın unpack etme videoları yok ve tekrardan çoğu diyorum çoğu korumanın unpack etme videolarının yanlış.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
dediğin çok doğru nereye baksam yapmayıyorum bana yardımcı olurmusun. Ve hangi programla korunduğunu nasıl bulabilirim.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
dediğin çok doğru nereye baksam yapmayıyorum bana yardımcı olurmusun. Ve hangi programla korunduğunu nasıl bulabilirim.
İlk önce ExeİnfoPE'yi indirecen indirdikten sonra açacan ve cracklemek istediğin programı içine sürüklüyecen ve en altda 2 tane textbox var ilkinde hangi koruma ile korunuyor yazıyor ikincisinde ise nasıl unpack edeceğin yazıyor ikincide pek bişey yazmaz. ve korumayı buldukdan sonra google amcaya "örnek: Microsoft visual c++ 14 unpack" yazıp aratacan ve önüne çıkan videolara bakıp unpack etmeyi deniyecen.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Programı sana atsam bi ücret karşılığında unpack yapsan güzel olur : )

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Unpack için ayrıca uğraşmana gerek yok. Eğer programda koruma yoksa oledbg ye atarak içindeki stringleri taramayı deneyebilirsin. Ayrıca şu video işini görebilir;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...