Program Gizleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI

Bazı anti cheatler üstünde deneme yaptım ve başarılı oldu: BattlEye, Vanguard

PromoSoft adında bir program..

Battleye ve diğer anti cheat sistemlerinde bypass yöntemi olarak kullandım.

Programın en güzel yanı açmaya gerek duymadan cmd ile komut yollayarak kullanma ve isteğinize göre bir

dosyayı görünürden tamamen yok etme, gizleme gibi komut verme imkanı tanıması. Promosoft yıllar önce 2011'de

sitesini kapatmış ve ortadan kaybolmuş ama bu yıllara kadar bu program halen daha işlevselliğini ve kullanılabilirliğini

yitirmemiş. Bir çok proje de ve forumda undetected hile yapmak için işimize yarayacak gibi görünüyor.

Programı açmaya gerek duymadan gizli modda bu cmdline komutları ile işlem yaptırabilirsiniz.

- "SecureFolders.exe /?" - Show Help for command-line interface
- "SecureFolders.exe /enumitems %filename%" - List all protected files to CSV file
- "SecureFolders.exe /enumtrusted %filename%" - List all trusted applications to CSV file
- "SecureFolders.exe /protection on | off" - Enable or disable protection globally
- "SecureFolders.exe /setitem %filename% Disabled | Hidden | Locked | Read-only | No-execution" - Add new protected item or change/disable protection for existing one
- "SecureFolders.exe /settrusted %filename% Disabled | Enabled" - Add new trusted application or disable existing one

IMPORTANT: if application is protected with password, the password must be appended to the end of command-line string

SAMPLES:

- Hide folder "c:\My Folder":
SecureFolders.exe /setitem "c:\My Folder" Hidden

- Hide folder "c:\My Folder" when app is protected with password "my_password":
SecureFolders.exe /setitem "c:\My Folder" Hidden my_password

- Unhide folder "c:\My Folder":
SecureFolders.exe /setitem "c:\My Folder" Disabled

- Turn off protection for all items:
SecureFolders.exe /protection off

- Turn on protection for all items when app is protected with password "my_password":
SecureFolders.exe /protection on my_password

- Make EXPLORER.EXE a trusted program:
SecureFolders.exe /settrusted "explorer.exe"

- Disable EXPLORER.EXE as a trusted program:
SecureFolders.exe /settrusted "explorer.exe" Disabled

- List all protected files to file "c:\protected.csv":
SecureFolders.exe /enumitems "c:\protected.csv"

- List all trusted programs to file "c:\trusted.csv":
SecureFolders.exe /enumtrusted "c:\trusted.csv"

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

BILGILENDIRME

Valorant'ta pak hilesi yapılabiliyor. Şuan bunun üstünde çalışıyorum hala bir tek .sig dosyasını yapmayı başaramadım.
Pakları oyun içerisine sokabiliyorum methodu geliştirdim ancak .sig uzantılı dosyasını oluşturmayı bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar mesaj yoluyla bana ulaşabilir.
Belkide bir Valorant hilesi patlayabılır

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
EAC Heralde Yine Tekme Atmaya Devam Ediyor VanGuard İçin Python Kullanıyom Python Triggerbot Güzel Çalısıyor Yaw Paylaşıcam Bi Ara

Üye
5 HİZMET YILI
Yani bununla neyi gizledin çok merak ediyorum, herhangi bir blacklistlenmiş modülü gizlesen modül mainin (mesela dllmain) çalıştırılması için execute izni gerek yani direk ban yersin. Vanguardda driver loadlamayı denesen DriverObject ve RegistryPath'ten loadlanan yeni bir driver olduğu anlaşılır ve dijital imza taraması ile driverin unsigned olup olmadığı kontrol edilir ve yine bloklanır. Programın anti-cheat bypass konusundaki işlevi bile çok az anti-cheat bypass konusunda nasıl bir işlevi var acaba xD? Pak hilesi konusuna gelince pak hilesi ne kadar hile özelliği taşır veya avantaj sağlar? Oyundaki kaynak paketlerini değiştirince belki fps arttırırsın ama rakibinde standart bir hile olduğunda herhangi bir avantajın olmaz.

C++:
bool PrintCertificateInfo(PCCERT_CONTEXT pCertContext)
{
    bool fReturn = true;

auto dwData = CertGetNameStringW(pCertContext, CERT_NAME_SIMPLE_DISPLAY_TYPE, 0, NULL, NULL, 0);
    if (!dwData)
        return fReturn;

auto szName = (LPWSTR)malloc(dwData * sizeof(LPWSTR) + 1);
    if (!szName)
        return fReturn;

if (!CertGetNameStringW(pCertContext, CERT_NAME_SIMPLE_DISPLAY_TYPE, 0, NULL, szName, dwData))
    {
        free(szName);
        return fReturn;
    }

free(szName);
    return fReturn;
}

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka biliyorum bunu ancak nasıl kullanıldığı konusunda emin değilim benim bildiğim hileyi herhangi bir klasöre atıyoruz ve hileyi aktif ettikten sonra hilenin olduğu dosyayı bu program aracılığı ile saklıyoruz.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
sen sanırsam hile konusunda hiç bir şey bilmiyorsun ya sana cevap vermeme bıle gerek yok :d

Üye
5 HİZMET YILI
sen sanırsam hile konusunda hiç bir şey bilmiyorsun ya sana cevap vermeme bıle gerek yok :d
Image integrity checkten haberin yok galiba senin bu "mega ultra gizli 1337 bypassının" değiştirdiği şeyleri çok kolay algılıyor. Mesela .text byte'ında herhangi bir oynama yaptığında oyuna etkisi olsa da olmasa da memoryde bir değişiklik olduğu için seni o malum yere uğurluyor. Undetected Cheat Engine diye sadece window title değiştirilmiş cheat engine paylaşıyorsun, he belki driver üzerinde de 1-2 oynama vardır ama ObRegisterCallbackler olduktan sonra hiçbir faydası olmaz. Konuya tekrar döndüğümüzde MMU veya Virtualization hakkında biraz bilgin olsa memoryde ya da oyun kaynak paketlerinde küçük oynamalar yapmaktansa oyun içinde modülünü gizleyip standart bir hile yapabilirsin. Konu vasıfı olmayan insanların public bir programı tanıtıp ben de bir şeyler yapabiliyorum feryatlarından başka bir şey değil anti-cheatler bunu tespit etme ihtiyacı duymayacaklar eğer umurlarında olursa ki olmayacak sadece image integrity checklerinde küçük değişiklikler yapacaklar ve bu da bazı asalakları oyundan uzak tutacak. Forumlardan konu toplayacağın zaman forumun içeriğine biraz daha göz atmanı öneririm, bir dahakine public program kullanmak yerine image integrity checki geçmeye çalış. Köyüne dönmek için hala fırsatın var değerlendir bence.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Güzel bilgilendirme eline sağlık reis denemek lazım bunları

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
elinde sağlık bu arada cs go gibi valoranta da yakında hileler çoğalacak demedi demeyin

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yararlı teşşekürler

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
elinde sağlık bu arada cs go gibi valoranta da yakında hileler çoğalacak demedi demeyin
zaten şuan undetected valorant hilesi var ama çok pahalı 150€ aylık fiyati var günlük ise 10€ istiyorlar yotubede kullanan çok türk gördüm youtubeden bakabilirsin hilenin nasıl bir şey olduğuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...