Program Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Tasarımcılığa başlicam ama adobe photoshop dışı bir program kullanmak istemiyorum program önerirmisiniz

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
benim tasarımla ilgili çok bilgim yok ama benden birisi fotoğrafını photoshop lamamı isterse picsart diye bir uygulama var ücretsiz onu kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Adobe Photoshop'un alternatif uygulamaları mevcut ; Affinity Photo, Clip Studio, Krita, GIMP, Fire Alpaca, Medibang Paint, Photopea .

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
phptpshop a rakip olacak birsey sanmıyorum en iyisi photosop ögren

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
photoescape ama profosyonel yapmak için abode photoshop daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Picarts iyidir ama prof olacagım diyorsun o yuzden adobe'den baskası yalan.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Temel Eğitimi Oradan Alman Lazım Çünkü Tasarımcılar Genellikle Orayı Kullanıyor

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tasarımcılığa başlamak istiyorsan ve profesyonel işler çikarmak istiyorsan adobe'den başka sansın yok. Tabi ben ne tasarımı yapmak istediğini anlamadım ama google'a adobe yazarak siteye gir orada 50 küsür adobe programı var eğere para vermicem diyosan ***** indirmekten başka şansın yok. Eğer temelin yoksa adobe programlarını kullanmakta zorlanırsın en basitinden premier programının arayuzüne alışmam 3 hafta mı aldı kaldı ki edit yapmak da ayrı bir iş. Eğer çizim logo falan yapıyorsan illustrator kullanmanı oneririm ama dediğim gibi temel yoksa derslerini alman gerekiyor. Udemy de online dersler alabilirsin.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam bu işin üstadı photoshop'tur. başka bir program denemene bile gerek yok, eğer ben anlamam diyorsan youtube'da bir sürü photoshop ile grafik tasarım videoları falan var bir kaç video izleyerek bir çok şeyi öğrenebilirsin. çok da zor bir sistemi yok zaten, mantığını anlasan çözersin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende Senın gibi düşünüyordum yayında kullanmak için arka plan vs. yapmak için ama gercekten göründügü kadar zor degil .ilk basta çok karısık geliyor ama bende adobe diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...