Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarımcılığa başlamak istiyorsan ve profesyonel işler çikarmak istiyorsan adobe'den başka sansın yok. Tabi ben ne tasarımı yapmak istediğini anlamadım ama google'a adobe yazarak siteye gir orada 50 küsür adobe programı var eğere para vermicem diyosan ***** indirmekten başka şansın yok. Eğer temelin yoksa adobe programlarını kullanmakta zorlanırsın en basitinden premier programının arayuzüne alışmam 3 hafta mı aldı kaldı ki edit yapmak da ayrı bir iş. Eğer çizim logo falan yapıyorsan illustrator kullanmanı oneririm ama dediğim gibi temel yoksa derslerini alman gerekiyor. Udemy de online dersler alabilirsin.
hocam bu işin üstadı photoshop'tur. başka bir program denemene bile gerek yok, eğer ben anlamam diyorsan youtube'da bir sürü photoshop ile grafik tasarım videoları falan var bir kaç video izleyerek bir çok şeyi öğrenebilirsin. çok da zor bir sistemi yok zaten, mantığını anlasan çözersin.
Bende Senın gibi düşünüyordum yayında kullanmak için arka plan vs. yapmak için ama gercekten göründügü kadar zor degil .ilk basta çok karısık geliyor ama bende adobe diyorum