fikir istemiştimher türlü program yapabilirmisin ?
Bu Akım Hala Devam ediyormu yaSitelerin İçerdiği Renkleri Değiştirme Programı yapabilirsenYani Demek İstediğim Şu En Yukarıda MemoryHackers Yazıyor Beyaz Onu Değişebilelim Zor Olur galiba ?
Akım bilmiyordum renkler hoşuma gidiyorBu Akım Hala Devam ediyormu ya?
toolboxtan tapbageyi kullanabilirsinkardes hani formun icinde sekme oluyorya mesela envanter karakter normal gibi tiklayara deistiriosun onu nasi yapiyoruz anlatirmisin
olabilir aslındaCclear gibi program yaparsam super olur ucretsiz
kardeşim bu programı site yöneticileri yapabilir bunu sanırım sende biliyorsun yani olmayacak bişeyBu Akım Hala Devam ediyormu ya?
ben her türlü yapabilirim buyurher türlü program yapabilirmisin ?
Ftp sunucu ile msjlaşma yap intenetde cok fazla ornek projesi varben birşey soracam oluşturduğum programı başkaları da kullandığında güncelleme olup olmadığını söyleyen bir sistem hazırlamak istiyorum bilen varmi ?
saol kardeşim önerin varsa yazabilirsinAdam sizden öneri istemiş verdiğiniz cevaplara bakın, şu işi dalgaya almadan yapan insanlar bir şekilde bir yerlere gelebiliyor.
Bu yaptığınız davranışın da sonucunda; Ne bir programlama dili öğrenebileceksiniz, ne de kendi programınızı yazabileceksiniz. Bu konunun altına saçma sapan yorumlar atmak yerine uğraşın, çabalayın da kendinizi geliştirin.