Program yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar stok takip vs. satış için program yapmayı düşünüyorum ancak hiç bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hiç tecrüben yoksa uzun zaman alır ama kolay dillerle başla bence

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar stok takip vs. satış için program yapmayı düşünüyorum ancak hiç bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim
internetten ve yuyuptan ilka baş öğren biraz sonra küçük küçük denemelik siteler yap sonra tutarsa siten açılırsın ve işleri büyütürsün reklamlamlardan falan para gelir mis

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
internetten ve yuyuptan ilka baş öğren biraz sonra küçük küçük denemelik siteler yap sonra tutarsa siten açılırsın ve işleri büyütürsün reklamlamlardan falan para gelir mis
Kendi iş yerimde kullanmak için lazım zaten iş hayatım yoğun kardeişm

hiç tecrüben yoksa uzun zaman alır ama kolay dillerle başla bence
bana acil lazım kendi istediğim şeyler olacak

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
internetten ufak araştırmalar sonucunda hazır alt yapılar bulabilirsin reis biraz araştırsan yeter

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
youtube uzerınden bakabilirsin visual studio üzerinden kolay bir sekilde yapılabiliyor istersen hazır olanlarıda var onlara bakıp rahatlıkla yapabilirwsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kod blokları kullanan siteler vs senin için uygun görünüyor. seçenekler kısıtlı ama kolaydır az bi kodlama bilgisiyle istediğini yaparsın ama dediğim gibi bi C diliyle yazmak gibi olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Youtubede illaki videolar olackatır . Oradan bakmanızı oneririm.

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
youtube bak derım dınlıyerek ve ızlıyerek daha ıyı bı sekılde yaparsın okuyarak pek anlamaya bılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum önerim C# veya C++ dan ufak ufak başlaman birisini öğrenirsen gerisi gelir zaten ama baya bi sabırlı olman gerekli bu konuda öyle 1 haftalık 1 aylık eğitim ile kolay kolay yapamazsın emek ister ama karşılığı çok büyüktür

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Benim yazdığım bir proje var kendin geliştirebilirsen ve projeye referans olarak beni eklersen verebilirim

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Youtube üzerinden eğitim videoları mevcut onlara bakarak yapabilirsiniz, ama biraz zamanınızı alabilir.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle c# form kullanmalısın ve mysql e yatkın olman lazım youtubede murat yücedağ var onu izleyerek öğrenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...