internetten ve yuyuptan ilka baş öğren biraz sonra küçük küçük denemelik siteler yap sonra tutarsa siten açılırsın ve işleri büyütürsün reklamlamlardan falan para gelir misMerhaba arkadaşlar stok takip vs. satış için program yapmayı düşünüyorum ancak hiç bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim
Kendi iş yerimde kullanmak için lazım zaten iş hayatım yoğun kardeişminternetten ve yuyuptan ilka baş öğren biraz sonra küçük küçük denemelik siteler yap sonra tutarsa siten açılırsın ve işleri büyütürsün reklamlamlardan falan para gelir mis
bana acil lazım kendi istediğim şeyler olacakhiç tecrüben yoksa uzun zaman alır ama kolay dillerle başla bence
Hazır buldum satın aldım ancak istediğim gibi çıkmadı boşa 600 tl verdim tatmin etmiyor raf numarası vs. bulut tabanlu lazıminternette hazır bula bilirsin
youtubede baktım işimi görecek bulamadımKanka Youtube dan yararlan
Çok araştırdım 1 ay kadar bi yerden sonra kafa kaldırmıyor cok karışıyor herşeyinternetten ufak araştırmalar sonucunda hazır alt yapılar bulabilirsin reis biraz araştırsan yeter
Dostum önerim C# veya C++ dan ufak ufak başlaman birisini öğrenirsen gerisi gelir zaten ama baya bi sabırlı olman gerekli bu konuda öyle 1 haftalık 1 aylık eğitim ile kolay kolay yapamazsın emek ister ama karşılığı çok büyüktürMerhaba arkadaşlar stok takip vs. satış için program yapmayı düşünüyorum ancak hiç bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim
Python ile yapabilirsin hem öğrenmesi kolayMerhaba arkadaşlar stok takip vs. satış için program yapmayı düşünüyorum ancak hiç bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim