Program yapıyorum yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba amacım şöyle bir program yapmak onur alp aga ile şimdi spotify mantığında bir program yapacağız. Kısaca bahsedeyim.

Programın içine ilk başta 100 tane müzik ekleyeceğiz ama bunu programın içinde olacak program inince şarkıyı seçip açacaksınız 100 şarkıdan birini.
dün ben kodladım ama benimki şöyle oldu media player gibi oldu şarkıyı ben seçiyordum program sadece şarkıyı oynatıyor
nasıl yapacağım ben bunu müzikleri programın içine nasıl ekleyeceğim.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Pek anlamam ama müzikleri programa yüklediğinde programın da boyutu artmaz mı? Mesela ortalama bir müziğin 3mb olduğunu varsayıyorum. Programın boyutu 20mb olsa 100 müzik ekleyince 320mb olmaz mı? Bilen birisi aydınlatabilir

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pek anlamam ama müzikleri programa yüklediğinde programın da boyutu artmaz mı? Mesela ortalama bir müziğin 3mb olduğunu varsayıyorum. Programın boyutu 20mb olsa 100 müzik ekleyince 320mb olmaz mı? Bilen birisi aydınlatabilir
crystal haklı bence onları bir tag olarak databasede depola oynata basınca o tagdaki şarkı açılır yoksa boyutu aşırı fazla olur

Üye
7 HİZMET YILI
Sana önerim spotify mantığında olacak ise bir cloud yada sunucuda barındır ve tabi bunun için internet gerekecek.
Sonrasında o şarkıyı internet olduğunda hem indirebilir yada oynatabilir.
Eğer spotify gibi trial full sürümünü yapmayı düşünüyor isen bir veritabanı yazılımında keyleri barındırıp fulletmesini sağla

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Basit birşey.
İlk olarak programın kaç defa çalıştırıldığını kontrol ettiriceksin ilk açılış ise Ftp sunucusu veya Html Class ile veri çekerek sitene eklemiş olduğun 100 adet müziği otomatik olarak belirlediğin bir klasöre indirteceksin. sonrasında indirdiğin konumdaki .mp3 uzantılı dosyaların isimlerini listbox'a atayacaksın veya panel sana kalmış.
Seçtiği müziğin ismiyle indirdiğin konumdaki .mp3 uzantılı dosyalar uyuşuyorsa çalıştırırsın.
Bi ara benimde yapmak istediğim birşeydi bu mantıkla yaptım bende

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Spotify ve Üçgen Oyun Arşivi Aynı Mantıkta İlerliyor
Önce Müzikleri Kendi Bilgisayarına İndireceksin
Sonra Müzikleri Localhost aracılığıyla İnternete Yükleyeceksin (yani internetle paylaşacksın)
Daha Sonrasını Discordda anlatayım

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Sana önerim spotify mantığında olacak ise bir cloud yada sunucuda barındır ve tabi bunun için internet gerekecek.
Sonrasında o şarkıyı internet olduğunda hem indirebilir yada oynatabilir.
Eğer spotify gibi trial full sürümünü yapmayı düşünüyor isen bir veritabanı yazılımında keyleri barındırıp fulletmesini sağla

Teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Basit birşey.
İlk olarak programın kaç defa çalıştırıldığını kontrol ettiriceksin ilk açılış ise Ftp sunucusu veya Html Class ile veri çekerek sitene eklemiş olduğun 100 adet müziği otomatik olarak belirlediğin bir klasöre indirteceksin. sonrasında indirdiğin konumdaki .mp3 uzantılı dosyaların isimlerini listbox'a atayacaksın veya panel sana kalmış.
Seçtiği müziğin ismiyle indirdiğin konumdaki .mp3 uzantılı dosyalar uyuşuyorsa çalıştırırsın.
Bi ara benimde yapmak istediğim birşeydi bu mantıkla yaptım bende

Teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Knk Spotify ve Üçgen Oyun Arşivi Aynı Mantıkta İlerliyor
Önce Müzikleri Kendi Bilgisayarına İndireceksin
Sonra Müzikleri Localhost aracılığıyla İnternete Yükleyeceksin (yani internetle paylaşacksın)
Daha Sonrasını Discordda anlatayım

tamam knk eyw.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yandex Disk ücretsiz olarak 10 GB dosya yükleme veriyor hesap başı diyelim neredeyse sınırsız sayılır bir mp3 dosyası 10 mb dersek tek hesaba dünyanın şarkısı sığabilir . Yandex mail hesabı açmak çok kolaydır selcuk123 selcuk124 selcuk 125 gibi mail adresleri almanı öneririm ki karışıklık olmasın ancak 1 tanesi bile yetebilir , upload ettiğin dosyaları share yaptığında herkes kullanabiliyor eğer video linkini programa okutmayı başaracak olursan dosya boyutu sıkıntısını halletmiş olursun ancak 2000'lerde olsaydık 1 numaralı program olabilirdi diğer türlü .

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Yandex Disk ücretsiz olarak 10 GB dosya yükleme veriyor hesap başı diyelim neredeyse sınırsız sayılır bir mp3 dosyası 10 mb dersek tek hesaba dünyanın şarkısı sığabilir . Yandex mail hesabı açmak çok kolaydır selcuk123 selcuk124 selcuk 125 gibi mail adresleri almanı öneririm ki karışıklık olmasın ancak 1 tanesi bile yetebilir , upload ettiğin dosyaları share yaptığında herkes kullanabiliyor eğer video linkini programa okutmayı başaracak olursan dosya boyutu sıkıntısını halletmiş olursun ancak 2000'lerde olsaydık 1 numaralı program olabilirdi diğer türlü .

böyle birşey mümkünse web sitesi açmama felan gerek kalmaz knk dc gelsene .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sana Katılıyorum 2000'lerde Olsak Çok Güzel Olurdu Tabi Yıll 2019 Xd.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
hadi diyelim bu yazılımı yaptın müzik lisanslarını nasıl alacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...