Programlama ödevi, istek üzerine yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
++++++++++++++++

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
+++++++++++++++

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Onuncu sınıflara ödev hazırlamak :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
GÜNCEL +

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzel Fikir Kardeşim Başarılar

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
++++++++++++++

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aslında çocukları böle şeylere yönetlmek yerine forumun azizliğinden yararlanıp yapmak istdikleri programı kednilri uğraşabilirler zaten bilişim öğretmenleri öyle asla imkansız olan bşeyi ödev olarak vermez genelde basit olur ve internette araştırısan mutlaka yapılmış bi projesi veya surcesi bulunur. Bu şey gibi oldu hani proje ödevini parayla bilen bi kişiye yaptırmak
-e ne öğrendin oğlum :) hiçbişey cevabı alacak çocuk bilişim okuduğunada okuycağınada pişman olcak bi insanda merak olmalı azim olmalı :D
Çalışın yapın lan eşşeklr be zamanında yapiyodum bilemediysem tüm webi dolaşıp illaki yapiyodum. yaptığınız şeyde öyle pek büyük şeyler değil console aplicationla temel matematik işlemleri ticaret melsek okuyosanız vergisini ölçme indirim oranını yüzdesini çıkarma vs :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu adam bir harika bu adama para verilir ♥

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Güzel Diecek başka Bişeyim Yok Hocam Açıklama İle Uzatınca Ne Siz Anlıorsunuz Ne Ben Hocam :)

Kardeş Varmı Bişiler

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
aslında çocukları böle şeylere yönetlmek yerine forumun azizliğinden yararlanıp yapmak istdikleri programı kednilri uğraşabilirler zaten bilişim öğretmenleri öyle asla imkansız olan bşeyi ödev olarak vermez genelde basit olur ve internette araştırısan mutlaka yapılmış bi projesi veya surcesi bulunur. Bu şey gibi oldu hani proje ödevini parayla bilen bi kişiye yaptırmak
-e ne öğrendin oğlum :) hiçbişey cevabı alacak çocuk bilişim okuduğunada okuycağınada pişman olcak bi insanda merak olmalı azim olmalı :D
Çalışın yapın lan eşşeklr be zamanında yapiyodum bilemediysem tüm webi dolaşıp illaki yapiyodum. yaptığınız şeyde öyle pek büyük şeyler değil mk console aplicationla temel matematik işlemleri mk ticaret melsek okuyosanız vergisini ölçme indirim oranını yüzdesini çıkarma vs :D

çoğu zaten araştırıp yapıyo ama uğraşmak istemeyenler var amaç zaten bu arkadaşlara hitap etmek. Zaten kodlama yaparken açıklamalı yazdığım için ödev yapan arkadaşın bikere sourceye göz gezdirmesi konuyu anlamasına yeterli olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...