Seçkin Üye
Bu baya iyimiş de fps düşer gibi geliyorBu şekilde yapabilirsin gerçekten çok güzel oluyor
Bu baya iyimiş de fps düşer gibi geliyorBu şekilde yapabilirsin gerçekten çok güzel oluyor
Rocket dock'a göre daha iyi ve arkadaşın kendi verdiği config ekstra güzellik katmış hoşuma gitti ve kullanmaya başladımBu şekilde yapabilirsin gerçekten çok güzel oluyor
Walpaper engine steamde 10 tl olması gerekiyor en kötü ***** bir şekilde bulabilirsin fakat ***** de seçenekler kısıtlı diye biliyorum.Oyun oynuyorum. FPS'e pek etki yapmasın istiyorum.
walla ben 90 fb bıle alamıyorumOyun oynuyorum. FPS'e pek etki yapmasın istiyorum.
wallpaper ile güzelleştirebilirsinOyun oynuyorum. FPS'e pek etki yapmasın istiyorum.
hıle calışıyor mu bende calışmıyorwallpaper ile güzelleştirebilirsin
her program arka planda çalışacağından dolayı fpsne her türlü etki edecektir wallpaper engine satın alabilirsin oyun oynayacağın zaman kapatırsın bittikten sonra açarsın anca böyle fps ne etki etmezfps düşürmez değilmi
o bırazda pc ozellklerınden fp vermıyorher program arka planda çalışacağından dolayı fpsne her türlü etki edecektir wallpaper engine satın alabilirsin oyun oynayacağın zaman kapatırsın bittikten sonra açarsın anca böyle fps ne etki etmez