Protein Tozu Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Protein Tozu öneriniz varmı dostlar spora tekrar başlayacağım tam takır başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
supplement sitelerinde kendin için en iyi olanı bulman lazım sen ne için istiyosun progamın ne

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
f/p ürünü açısından proteinocean setlerinden deneyebilirisin ben beğendim bayağı etkisini hissettim açıkcası. Spora tekrar başlaman çok güzel umarın hamlığını kolay atarsın

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
supplement sitelerinde kendin için en iyi olanı bulman lazım sen ne için istiyosun progamın ne
Full Body gireceğim dostum Body Build heryeri yapacağım yani
f/p ürünü açısından proteinocean setlerinden deneyebilirisin ben beğendim bayağı etkisini hissettim açıkcası. Spora tekrar başlaman çok güzel umarın hamlığını kolay atarsın
Bi kaç gün inceleyeceğim en çok yorumu alanı alırım galiba dostum önerin için sağol <33

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Big Joy veya Weider alabilirsin. Hardline da tercih edebilirsin ama son seçenek olarak.d

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum Protein tozu seçimi, kişinin ihtiyacına ve hedeflerine göre değişebilir. Ancak, genel olarak kaliteli bir protein tozu seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Protein tozunun kaliteli kaynaklardan (örneğin, whey protein, kazein protein, soya proteini gibi) üretilmiş olması, düşük miktarda yağ ve karbonhidrat içermesi, sindirimi kolay olması ve amino asit profili yüksek olması önemlidir.
Bu kriterleri göz önünde bulundurarak, whey protein tozları genellikle en popüler ve tercih edilen protein tozları arasında yer almaktadır. Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Protein, dünya genelinde en çok satan ve en iyi whey protein tozlarından biridir bro, İyi bir amino asit profilinin dışında düşük yağ ve karbonhidrat içeriğine sahiptir. son 1 yıldır düzenli olarak kullanıyorum ve sana önerilerim kısaca whey proteindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...