- Yasaklandı
Banlı Üye
Arkadaşlar baktım ikiside indirimde bu fırsat kaçmaz alayım diyorum ama benim pc win 8.1 win 8.1 için uygunmu yani windows 8.1 açarmı bu oyunu ? teşekkürler.
Here are the Prototype 2 System Requirements (Minimum)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz, AMD Phenom x3 8750
CPU SPEED: Info
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850
PIXEL SHADER: 3.0
VERTEX SHADER: 3.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 10 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB
Prototype 2 Recommended Requirements
CPU: Intel Core 2 Quad 2.7 GHz or better, AMD Phenom II x4 3 GHz or better
CPU SPEED: Info
RAM: 4 GB
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 5850
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 10 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1 GB
xp ve win7 yazıyor orda 8.1 benimkiAçar tabiki de.
EDİT:
Kod:Here are the Prototype 2 System Requirements (Minimum) CPU: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz, AMD Phenom x3 8750 CPU SPEED: Info RAM: 2 GB OS: Windows XP / Vista / 7 VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850 PIXEL SHADER: 3.0 VERTEX SHADER: 3.0 SOUND CARD: Yes FREE DISK SPACE: 10 GB DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB Prototype 2 Recommended Requirements CPU: Intel Core 2 Quad 2.7 GHz or better, AMD Phenom II x4 3 GHz or better CPU SPEED: Info RAM: 4 GB OS: Windows 7 VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 5850 PIXEL SHADER: 5.0 VERTEX SHADER: 5.0 SOUND CARD: Yes FREE DISK SPACE: 10 GB DEDICATED VIDEO RAM: 1 GB
2gb minumum ben cok rahat oynarım low ayarlarda 4gb ramSteam'deki Oyun Gereksinimlerinde Win8/Win10 vb. Yazmıyor Ama Açar Sadece Fps Sorunu Olabilir
İndir Bakalım Bi2gb minumum ben cok rahat oynarım low ayarlarda 4gb ramD
minumum 2 gb ram diyor 4gb ramlı pc yi öneriyor amaİndir Bakalım Bi![]()
rahat oynanmazmı sistem gereksinimleri vs 2gb ram diyor minumum 4gb daha iyi olur diyoİndir Bakalım Bi![]()
En Az 2gb ram olması lazım oyunu açmak için 4gb ramlada güzel rahatlıkla oynarsınminumum 2 gb ram diyor 4gb ramlı pc yi öneriyor ama
Post automatically merged:
rahat oynanmazmı sistem gereksinimleri vs 2gb ram diyor minumum 4gb daha iyi olur diyo![]()
4gb ramlı pc ile oynarmıyım p1 i 2gb minumum yazıyoduİşletim Sisteminin 8.1 Olması Oyunu Açmasına Engel Değil!
paralı çünküKardeşim oyunu ram oynatmıyor senin sistem özelliklerini yaz arkadaşlar yardımcı olsun. Ayrıca neden para veriyorsun
Kardeşim oyunu ram oynatmıyor senin sistem özelliklerini yaz arkadaşlar yardımcı olsun. Ayrıca neden para veriyorsun
Başlat > çalıştıra girip dxdiag yaz ordaki özellikleri at. Ayrıca böyle oyunlara para vermek pek akıllıca değil torrent bul indir
Başlat > çalıştıra girip dxdiag yaz ordaki özellikleri at. Ayrıca böyle oyunlara para vermek pek akıllıca değil torrent bul indir