aynen vala haklısın zaten baktım ps5 oyunları 80euro dan başlıyorps5 de sadece oyuna yönelik olur son çıkan oyunları harcarsın o oyunların hepsini parayla alman gerekir ps5 ile uyumlu oyunların fiyatıda biraz pahalı pc de oyun havuzun geniş olur hertürlü günlük kullanımını oyun ihtiyacını karşılar
ps5 te sabit 100fps 4k felanPc alman daha mantıklı PS'lerin çıkardığı fifa veya pes bir müddet geçtikten sonra pcye qeliyor zaten![]()
bütcem 7-8k civarındaBütçen ne baskan? 6.5k altı ise pc alma derim. Cünkü bu bütçenin altı sistemlerle hiçbir güncel oyunu oynayamazsın, önümüzdeki senelerde çıkacak oyunlara da çok uzak kalırsın. Ben CS PUBG takılırım diyorsan karar senin tabii.
eywallah usta tavsiyeni göz önünde tutacamİki tarafta kendine özel has oyunlara ve oynanış stillerine sahip pc alırsan istediğin oyunu crackle bile oynayabilirsin ancak ps5 alacaksan orjinal olmasını istersin kırdırmazsın ya Sony'nin aylık üyeliğini satın alırsın ya da direkt marketten indirirsin ancak PS5'e özel çıkan bir oyunu pc de oynayamazsın bunu unutma.
o zaman dolar daha fazla zıplamadan al derim. kendi deneyimlerimden bir seyler katacak olursam; işe gerçekten hakim insanlara danış, çok araştır ve erken karar verme. Ben çok hakim değilim o yüzden kafanı karıştırmak istemem. Son olarak James Donkey markasından uzak durps5 te sabit 100fps 4k felan
bütcem 7-8k civarında
eyw. eksik olma haklısın vala doların ne olacağı belli değil beklemek riskli ve tehlikeli iyi geceler :do zaman dolar daha fazla zıplamadan al derim. kendi deneyimlerimden bir seyler katacak olursam; işe gerçekten hakim insanlara danış, çok araştır ve erken karar verme. Ben çok hakim değilim o yüzden kafanı karıştırmak istemem. Son olarak James Donkey markasından uzak dur. İyi geceler..
Ps5 1 oyun 700₺ den başlıyor çok fazla gerçektenPS5 exclusive oyunları oynamak için iyi ve güzel fakat deli para oyunlar biliyorsun, pc de ise oyun dışında yapabileceğin bir sürü aktivite o yüzden bence pc almalısın öncelikli olarak
Kesinlikle ama pc de çoğu oyunun kırılmış halini ücretsiz bir şekilde indirip kullanabiliyorsun, ve orjinal almak istediğin oyunlarda genelde uçuk fiyatlar değillerPs5 1 oyun 700₺ den başlıyor çok fazla gerçekten
Ben kesinlikle PC Alaçam zaten PC sahibi arkadaşlarım daha çokKesinlikle ama pc de çoğu oyunun kırılmış halini ücretsiz bir şekilde indirip kullanabiliyorsun, ve orjinal almak istediğin oyunlarda genelde uçuk fiyatlar değiller