PS5 mi ? PC mi ? Almalıyım sizce neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ps5 de sadece oyuna yönelik olur son çıkan oyunları harcarsın o oyunların hepsini parayla alman gerekir ps5 ile uyumlu oyunların fiyatıda biraz pahalı pc de oyun havuzun geniş olur hertürlü günlük kullanımını oyun ihtiyacını karşılar

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga ps5 alsan oyunlar daha pahalı ve oynayamazsın onu alacağına düzgün pc topla hem daha iyi hem daha cok oyun var

Üye
5 HİZMET YILI
well for me I'll still go with the PC since I can upgrade parts which is the downside of the console but the games are pretty nice making it hard to choose.

Üye
5 HİZMET YILI
ps5 de sadece oyuna yönelik olur son çıkan oyunları harcarsın o oyunların hepsini parayla alman gerekir ps5 ile uyumlu oyunların fiyatıda biraz pahalı pc de oyun havuzun geniş olur hertürlü günlük kullanımını oyun ihtiyacını karşılar
aynen vala haklısın zaten baktım ps5 oyunları 80euro dan başlıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İki tarafta kendine özel has oyunlara ve oynanış stillerine sahip pc alırsan istediğin oyunu crackle bile oynayabilirsin ancak ps5 alacaksan orjinal olmasını istersin kırdırmazsın ya Sony'nin aylık üyeliğini satın alırsın ya da direkt marketten indirirsin ancak PS5'e özel çıkan bir oyunu pc de oynayamazsın bunu unutma.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bütçen ne baskan? 6.5k altı ise pc alma derim. Cünkü bu bütçenin altı sistemlerle hiçbir güncel oyunu oynayamazsın, önümüzdeki senelerde çıkacak oyunlara da çok uzak kalırsın. Ben CS PUBG takılırım diyorsan karar senin tabii.

Üye
5 HİZMET YILI
Pc alman daha mantıklı PS'lerin çıkardığı fifa veya pes bir müddet geçtikten sonra pcye qeliyor zaten :D
ps5 te sabit 100fps 4k felan
Bütçen ne baskan? 6.5k altı ise pc alma derim. Cünkü bu bütçenin altı sistemlerle hiçbir güncel oyunu oynayamazsın, önümüzdeki senelerde çıkacak oyunlara da çok uzak kalırsın. Ben CS PUBG takılırım diyorsan karar senin tabii.
bütcem 7-8k civarında

Üye
5 HİZMET YILI
PS5'i tercih ediyorum çünkü fifa oyunlarını seviyorum

Üye
5 HİZMET YILI
İki tarafta kendine özel has oyunlara ve oynanış stillerine sahip pc alırsan istediğin oyunu crackle bile oynayabilirsin ancak ps5 alacaksan orjinal olmasını istersin kırdırmazsın ya Sony'nin aylık üyeliğini satın alırsın ya da direkt marketten indirirsin ancak PS5'e özel çıkan bir oyunu pc de oynayamazsın bunu unutma.
eywallah usta tavsiyeni göz önünde tutacam

Üye
5 HİZMET YILI
it still depends on your current taste of gameplay or graphics since the PS5 has the next level graphics it can go pretty well

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
ps5 te sabit 100fps 4k felan
bütcem 7-8k civarında
o zaman dolar daha fazla zıplamadan al derim. kendi deneyimlerimden bir seyler katacak olursam; işe gerçekten hakim insanlara danış, çok araştır ve erken karar verme. Ben çok hakim değilim o yüzden kafanı karıştırmak istemem. Son olarak James Donkey markasından uzak dur :). İyi geceler..

Üye
5 HİZMET YILI
o zaman dolar daha fazla zıplamadan al derim. kendi deneyimlerimden bir seyler katacak olursam; işe gerçekten hakim insanlara danış, çok araştır ve erken karar verme. Ben çok hakim değilim o yüzden kafanı karıştırmak istemem. Son olarak James Donkey markasından uzak dur :). İyi geceler..
eyw. eksik olma haklısın vala doların ne olacağı belli değil beklemek riskli ve tehlikeli iyi geceler :d

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pc ile her işini görebilirsin oyun olarakda araştırma is olarakda ama PS 5 sadece oyun oynayabilrsin bence pc almalısın tabi senin kararın

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
PS5 exclusive oyunları oynamak için iyi ve güzel fakat deli para oyunlar biliyorsun, pc de ise oyun dışında yapabileceğin bir sürü aktivite o yüzden bence pc almalısın öncelikli olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...