Psikiyatri paralimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler ben 21 yaşındayım sigortam yok öyle hastaneyede pek giden birisi değilim. Devlet hastanesinden psikiyatri için sıra alsam ucretlimidir. Bilen varsa bilgilendirebilirmi.

Üye
6 HİZMET YILI
yok hayır olmaz zaten randevuyu alırken sorabilirsin için rahat olur

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben Devlet Hastahanesine Zamanında Gittim Sana Pek Vakit Ayıramıyorlar Zaman Çok Kısıtlı Oluyor Arkanda Sıra Bekiyenler Oluyor 10Dk içeride Durup Durumunu Anlatmaya Çalışıyorsun Bir ilaç Yazıyor Sonra 1Ay Kullan Gel Diyor Ama benim Sorunuma Çözüm Olmadı Sağlığına Öncelik Veriyorsan Özele Git Çok Rahat Tedavi Görüyorsun. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ücretsiz ama reiz gitme bence çok saçma şeyler yani anlammı yok sadece parasını kazanmaya çalışıyor ben derdimi anlatmak için gittim bana dikkat dağınıklığı hapı verdi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yok hayır olmaz zaten randevuyu alırken , sadece parasını kazanmaya çalışıyor ben derdimi anlatmak için gittim bana dikkat dağınıklığı hapı verdi :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ücretsiz ancak ilaç yazar ise eczanede hem muayane ücreti hemde ilaç parası alınıyor reis

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yok olmaz dostum ben 2 kere çalışmıyirken gitmiştim içimde ne varsa döktüm
Ilaç yazarsa sadece tedavi parasını ilaçtan aliyor
♦️♥️♥️♥️♦️

Üye
6 HİZMET YILI
Psikiyatriden raporlu ilaç yazdırma ilerde çok dert olur ehlıyet almadıysan ehlıyet alamasssın askerlik-polislik-bekcilik gibi daha cok bilmediğim meslekte önüne engel olur lutfen dedıklerımı dıkkate al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...