- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Teşekkürler hocam dayanamıyorum inan.bende aynı durumdayım ama aile baskısının az olanından okulu dondurdum ve seneye en baştan başlıyıcam ve hiç yapasım yok okul müdürü falan çok anlayışlıydı ama hayatımın hatasını yaptım sayılır hiç başlamak istemiyorum ortaokul mezunu olarak ne yapacağım onu düşünüyorum açık hakkında okula danışmadım ama bende açığa geçmek istiyorum bence 10.sınıfsın diyelim 11e geçerken açığa geçince 11den başlarsın öyle duymuştum emin değilim ama
sırf sohbet etmek için hesap açtım yani hiç dayanasım kalmadı benimde işin sonu kötü ne yapıcam inan hiç bilmiyorum eskiden sınavdan 70-80 alınca ağlardık şimdi 20 bile alsam gram üzülmem anlamadım ne ara böyle olduk bizTeşekkürler hocam dayanamıyorum inan.
valla ben açıkta olsa normalde olsa şu diplomayı almam lazımknks açığa geçen çok kişi biliyorum açıktan bitiren de çok kişi biliyorum kolay diyorlar ama yaşına göre yorum yapmam gerek
Ne olursa olsun okulunu aksatma sabir et hepsi birgun yoluna girer mutlakaArkadaşlar merhaba. Beni tanıyan tanır gerek staj konusu açtım, gerek devamsızlık konusu. Arkadaşlar şu an öyle bir durumun içindeyim ki inanın dayanamıyorum.
Staj yeri dönem ortası çıkardı. Staj yeri bulamıyorum. Staj için "okula gel yap" diyorlar ama okulda yapmak istemiyorum, gelmek istemiyorum nefret ediyorum.
Şu an her yerden baskı var. Ailemin staj yeri bul baskısı, bir yandan devamsızlık baskısı, bir yandan okula gelmek istemiyorum. Okul benim psikolojimi bozuyor, gelmek istemiyorum, çok yoruldum yaşama isteğimi, hayat enerjimi, neşemi alıp söndürüyor.
Arkadaşlar tek yol açığa geçmek gibi gözüküyor fakat şöyle bir şey var: açığa geçersem lisenin başından mı başlarım, nasıl bir sistem izlenir, ne zaman biter?
Ek olarak: Sanaldan paramı kazanıyorum kendi yağımda kavruluyorum işime odaklanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım?
Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Hocam ben liseyi 1.5 yıl okudum sadece. Biliyorsun pandemi 1.5 yıl boyunca sürdü ve okula gitmedik.Staj evresine gelip buradan açığa geçme isteğine inan gülesim geldi. Staj yeri bulmak kadar kolay bir şey yok. Tabi bölgendeki fabrika sanayisine bağlı ve okuduğun bölüme göre değişir. Tek yapman gereken dışarıya çıkıp bir kaç firmaya gidip insan kaynakları ile görüşme yapmak.
Dostum sende az çabala dışarı çıkıp insanlarla konuş.Korkma yemezlerHocam ben liseyi 1.5 yıl okudum sadece. Biliyorsun pandemi 1.5 yıl boyunca sürdü ve okula gitmedik.
gerçekten pandemiden sonra bende bittim 7. 8. sınıfta 60 alınca üzülürdüm şimdi anadolu lisesinde 10. sınıfım boş kağıt verdiğim tarih sınavından gülerek çıkıyorum birisi gelecekle ilgili planın ne diye sorduğunda yok diyorum her sabah isteksizce okula gidip gelmeler gerçekten bitmiş durumdayım bendesırf sohbet etmek için hesap açtım yani hiç dayanasım kalmadı benimde işin sonu kötü ne yapıcam inan hiç bilmiyorum eskiden sınavdan 70-80 alınca ağlardık şimdi 20 bile alsam gram üzülmem anlamadım ne ara böyle olduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?