Elektriğe taktığında zırıltı gibi sürekli bir ses geliyorsa power mefta ama poweri denemek için bir taktik söyleyebilirmMerhabalar, dün ekran gelmiyor diye konu açmıştım. Şimdiyse power çalışmıyor, kasayı prize bağlıyorum. Açma tuşuna basıyorum, hiçbir yaşam belirtisi yok ve PSU'dan çınlama sesi gibi bir ses geliyor.
dostum sen bilgisayarcıya götürsene onlar baksın bir sen yanlış bişi soktun herhalde zarar verdin kasaya.merhabalar dün ekran gelmiyor diye konu acmistim simdiyse power calismiyor kasayi prize bagliyorum acma tuşuna basiyorum hiçbir yaşam belirtisi yok ve psu dan çınlama sesi gibi bir ses geliyor
Birsey yapmadim dun aksam calisiyordu kapattim sabah denedigimde boyle oldudostum sen bilgisayarcıya götürsene onlar baksın bir sen yanlış bişi soktun herhalde zarar verdin kasaya.
içini mi acmam lazım yoksa fan deliklerinden ben görebilirmiyim yanıp yanmadiginipsudaki takılı kablolar yanlış yada eksik olabilir yada içi yanmış olabilir bi göstermen iyi olur.
İçini açman lazım minik minik siyah çipler var onlarn altında yanlarında siyahlık varsa yanmıştır. deliklerden görmen nerden baksan imkansız gibi bişi.içini mi acmam lazım yoksa fan deliklerinden ben görebilirmiyim yanıp yanmadigini
Herhalde oldu çünkü baya eskiUmarım PSU'n rahmetli olmamıştır, ama bir bilene göstermen çok iyi olur.
Zaten elimde kaldi suanbence dokunma elinde kalmasın
Bir bilgisayarcıya götürsem maaliyeti kac tl olurkardeğim ilk olarak kasanın buutonuna bak buton kabloları zara görmüş olabilir ona bakmak için ana kartta açma kapama butonun bağlı oldugu yere bi tornavida değdirerek bakabilirsin eğer orada sorun olmadıgını üdşünüyorsan anakartta sorun ola bilir ekran karıtını sökeren çalıştırmayı dene yada işlemci yanındaki psu dan gelen kabloyu sökerek dene bunun bir çok sebebi oalbilir sadece psuda sorun var diyemeyiz
kanka bozulmuş zaten bilen birisine götürmerhabalar dün ekran gelmiyor diye konu acmistim simdiyse power calismiyor kasayi prize bagliyorum acma tuşuna basiyorum hiçbir yaşam belirtisi yok ve psu dan çınlama sesi gibi bir ses geliyor
Bende o tuş kırık sürekli acikda duruyorbazı kasalrın arkasında ayriyetten açma tuşu oluyor ordan onu açıkmı kontrol edebilriisniz
hocam valla kapanmmış olabilir o yüzden bi baktırın derimBende o tuş kırık sürekli acikda duruyor
Tanıdık bir bilgisayarcı varda ona goturucem galibaHocam en garantisi bir bilgisayar teknoloji mağazasına götürüp baktırmak bence profesyonellere bırakın siz bilgisayarınızı sokak net cafecilere götürmeyin de
Anakartı mı ölçmeliyim güç geliyor mu diyevoltajmetre ile güç geliyor gelmiyor diye kontrol edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?