Pub G Fatıh LIGI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyler Hıle kUllandıgımız Asıkar Pekı Hıle Kullanarak Nasıl FATIH lıgıne Yukselırız ? Ama sıfır Ban Rıskı Ile

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ban yemeden hile kullanarak fatih olmak için sadece hile olman yeterli değil azda olsa oyun bilgin olsun aimin olsun hilen yokmuş gibi belli etmeden oynarsan çıkarsın

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunda hileyi abartmadan ve biraz olsun hileyi kapatarak oynarsan yükselirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
legit oynaman lazım
O nedır Bro ? bıraz acıklayıcı olursan sevınırım kısa cumleler kurmayalım
Post automatically merged:

ban yemeden hile kullanarak fatih olmak için sadece hile olman yeterli değil azda olsa oyun bilgin olsun aimin olsun hilen yokmuş gibi belli etmeden oynarsan çıkarsın
Bellı etmemek hepımızın bıldıgı seyler bana farklı yorumlar lazım mesela bılmedıgım oyun bılgım coktur ve onlarca kez fatıh olmusumdur ama emılatorle oynayınca bılmıyorum bakıcaz ıste

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
legit oynaman bir şey değiştirmiyor fatih ligi gibi yüksek liglerde adam her ihtimale karşı legit oynasan bile öldüğünde seni raporluyor ve dedektiflerin sistemine düşüyorsun kendim de kıdemli dedektif olduğum için biliyorum ordan da zaten hile olduğuna dair çoğunluk çıkıyor çoğu zaman ban yiyorsun

LoL Script User but I am Twitch Main
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka bu ban yemeden vs. olayı beni çok güldürüyor. Eğer belli etmeden biraz da oyun bilginle oynarsan zaten çok rahat bir şekilde Fatih olursun. O yüzden dümdüz oyunu öğrenmeye ve hileyi belli etmemeye bak, çerez.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
O ligde herkes birbirine alışmış kanka. Tanıyor birbirini, yabancı bı isim gördüğünde ve çok iyi oynadığını anladıklarında direk hile gözüyle bakıyor takibe alıyorlar her hareketleri batıyo adamlara. Yıllarca pubg de hile kullandım birşey olmadı ama Fatih'te iki tane char banlattim reporttan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fatih olman için bilgin olması lazım hile dahi olsan bilgisiz çok zor

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
En kolay şekilde Bypass+Legit oynayış tarzı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk legit oyna ban yemezssin biraz uğraşırsın çıkarsın rage oynarsanda çıkarsın ama yakın zamanda ban yersin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamın birisi ile oyuna girdik aynı takımdayız 25 kill aldı bir oyunda 2 gün sonra ban yedim diye ağlar hilenin bokunu çıkaran çok, legit oynarsan ban yeme ihtimalin çok düşük olur

Üye
2 HİZMET YILI
Fatih Liginde Adamlar Profosyonel verdigin bi açık hareketinde adamlar anlıyor kullanıp kullanmadıgını

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu oyunu 7/24 oynamıyorsun fatih ligine cıkman zor tek çare sezon başı direk girip puan düşükken fatih olup ünvan alıcaksın onun dısında fatihe cok yaklastıgım oldu ban yemeden .. hileyle oynarken karsındaki adamı izledigini belli etmiceksin asla onu takip etme farenle takibe alma evin içinde yatmşsa gormemezlikten gel - yemicek kadar oyun sonuna geldiginden eminsen adamı gormeden öl yatarken çimen içinden cok az tara ben boyle yaparak cok iyi yerlere yükseldim ban da yemedim üstelik o kadar ban yemiceğime eminimki rp attım son 5 sezon royal pass fulluyorum eksik kalınca para atıyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ban yemeden fatih olmak için gerekenler bazı şunlar:
- Ücretli bypass kullanmak (10 dakika ban sorunu yaşamayan sağlam bir bypass gerekli) UD kopya yapıştır olmaz
- Bypass birlikte gelen modifiye edilmiş emulator olmalıdır. (Anticheat devre dışı sağlayan modifiye edilmiş AndroidEmulatorEn.exe)
- Anticheat devre bırakılmış olan istediğin gibi EzPUBGM hilesi kullanabilirsiniz. Aimbot ise EzPUBGM öneririm.
- Magic bullet, Less Recoil vb... memory özellikleri kullanmayın. Eğe bir memory özelliği kullanırsan, 10 yıl ban yeme garantisi.
- Bir haftada fatih rankı yükseltmek için Bir hafta boyunca her gün kesintisiz oynaman gerekmektedir.

EzPUBGM hilesi kullanılarak Fatih liginde kastığım konu linki:
https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-ile-ilgili-sorunu-cozum.270097/

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hileyi belli etmeden arkadaşlarınla oynarsan ancak öyle çıkabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...