Çözüldü pub g mobıle hile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Hile sıkıntısız çalışıyor sadece pc'nizin sistem gereksinimleri yüksek olması gerek.Hileyi yönetici olarak açın ve 1-2 dk bekleyin gelecektir.
Home tuşu menüyü gösterir/End tuşu hileden çıkış yapar.
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba hileyi açıyorum siyah ekrandaki yazılar geliyor sonrasında gidiyor ve hile oyunda görünmüyor neden olabilir acaba ve antivirus programı da kapalı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
vip hilesi güncellendi ya çoğu arkadaşımda açılıyor ama bende açılmıyor ins tuşuna da basıyorum ama olmuyor

Üye
7 HİZMET YILI
bende hile açılıyor ama çalışmıyor radar gosterıyor tamam ama calısmıyor yanına gelenı gostermıyor dun gece cok guzel bır sekılde calısıyordu ama bu sabah yok calısmıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende çalışıyor,ama ben şu aimbot ayarını bir türlü yapamadım,,pugb mobilde aimbot ayarlarını biliyormusun,yardımcı olursan sevinirim,aimbotu acıyorum ,ayarlarınıda yapıyorum,yakındaki düşmana çok güzel kitleniyor ama,uzaktaki düşmana kitleniyor ama vurmyor,keskin nişancı silahıylada denedim,dürbinle vurmaya çalışıyorum ama olmuyor

Üye
7 HİZMET YILI
bende çalışıyor,ama ben şu aimbot ayarını bir türlü yapamadım,,pugb mobilde aimbot ayarlarını biliyormusun,yardımcı olursan sevinirim,aimbotu acıyorum ,ayarlarınıda yapıyorum,yakındaki düşmana çok güzel kitleniyor ama,uzaktaki düşmana kitleniyor ama vurmyor,keskin nişancı silahıylada denedim,dürbinle vurmaya çalışıyorum ama olmuyor

anlatıcam ama bende program calısmıyor acılıyor ama yok calısmıyor all plugins loaded de kalıyor her neyse bılen bana da yardım etsın

oncelıkle ınsert e bastıgında acılan pencerede aımbot u sekmesını ac ılk basta ınt olucak altında 1.ve2. off 3. on ondan sonra 2x olan 2x de kalsın dıgerı 90 yap ondan sonrakıler kapalı ekranda beyaz bır halka olması lazım onun ıcıne geldımı a bide orada tus koyman lazım capslock u koy capslock dan sonrakı assasındakı ayarlara elleme ıste halkanın ıcıne aldıgın butun adamları caps a basarak vur ozaman aım kullanıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
anlatıcam ama bende program calısmıyor acılıyor ama yok calısmıyor all plugins loaded de kalıyor her neyse bılen bana da yardım etsın

oncelıkle ınsert e bastıgında acılan pencerede aımbot u sekmesını ac ılk basta ınt olucak altında 1.ve2. off 3. on ondan sonra 2x olan 2x de kalsın dıgerı 90 yap ondan sonrakıler kapalı ekranda beyaz bır halka olması lazım onun ıcıne geldımı a bide orada tus koyman lazım capslock u koy capslock dan sonrakı assasındakı ayarlara elleme ıste halkanın ıcıne aldıgın butun adamları caps a basarak vur ozaman aım kullanıyorsun
tesekkuler kardeşim yardım için eyw

Üye
7 HİZMET YILI
benim pc win 10,çalışıyor ,bir sıkıntı yok,,win güvenlik duvarını ve virüs programını kapatman lazım,yoksa çalışmaz

dııııddd yanlıs cevap wın7 kullanıyorum yıne acılmıyor hıle fıxlenmıs herlade artık gelmez bu hıle bır ıkıgun once 30 kez f6 yaptım geldıydı ama bıda da gelmedı saten yuklemıyor sıkıntı buyuk saten buradan yazsanda yardımcı olmuyorlar yonetıcıler bosuna cabalıyoruz yanı

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

oncelıkle ınsert e bastıgında acılan pencerede aımbot u sekmesını ac ılk basta ınt olucak altında 1.ve2. off 3. on ondan sonra 2x olan 2x de kalsın dıgerı 90 yap ondan sonrakıler kapalı ekranda beyaz bır halka olması lazım onun ıcıne geldımı a bide orada tus koyman lazım capslock u koy capslock dan sonrakı assasındakı ayarlara elleme ıste halkanın ıcıne aldıgın butun adamları caps a basarak vur ozaman aım kullanıyorsun[/
Post automatically merged:

dediğin şekilde hepsini yaptım kardeşim,sanırım sorun aimbotta,sadece kafaya vurma menüsü olduğu için silah sekiyor,100 metredeki adamı vurmak zor,sekmeme butonu yok sanırım,gövdeye vurma butonu olsaydı silahın hafif tepmesiyle zaten direk kafaya giderdi mermi,sadece kafaya vurma butonu var,eğer menüde varsa biliyorsan onuda yaz kardeşim sana zahmet

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaslar Acıyorum Siteye Giriş bekleniyor Cıkıyor Öyle Kalıyor Bılen Bir Zahmet Söylesın 2 Gundur Canım cıktı :( cvp yazarsanız minnetar kalırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...