Onaylı Üye
Sen anlamıyorsun galiba fix yese biz niye banlanmıyoruz.Adam AS oldum diyor fix yese nasıl olacak.alakası yok fix yemiş anlamıyorsunuz sanırım
Sen anlamıyorsun galiba fix yese biz niye banlanmıyoruz.Adam AS oldum diyor fix yese nasıl olacak.alakası yok fix yemiş anlamıyorsunuz sanırım
ben parasutden indigim anda yedim bani 10 yillikÇok Rage oynama legit oynasın abartmayacak derecede ban yemezsin ben yemedim hala
ben parasutden indigim anda yedim bani 10 yillik
yok kardes daha onceden acmis oldugum 15 lvl hesap vardi ilk oyunda parasutden indigim anda ban yedim.kanka hile fixli değil, vac ban gibi düşün, 50 maç attıp 4 günde hiç ban yemedim 10 winim var gayette belli edip aim açıyorum. Ama arkadaşım belli etmeden aim açmadan 5. maçında daha şimdi ban yedi. Ama hile fixli değil. Uçaktan iner inmez ban yeme ihimalin yok yani daha önce ki oyunlardan dolayı yemişsindir belli etme.
kanka hile fixli değil, vac ban gibi düşün, 50 maç attıp 4 günde hiç ban yemedim 10 winim var gayette belli edip aim açıyorum. Ama arkadaşım belli etmeden aim açmadan 5. maçında daha şimdi ban yedi. Ama hile fixli değil. Uçaktan iner inmez ban yeme ihimalin yok yani daha önce ki oyunlardan dolayı yemişsindir belli etme.
sanırım hileyi kullanmadığınız belli hiçbir şekilde belli etmedim hatta oyuna girmeden hesap açtım hileyi anasayfada aktif ettim sonra yemek yiyip geldim bağlantı sorunu çıktı karşıma 7 tane hesap açtım 7 side ban yedi (7 hesabı nasıl açtığımı merak ediyorsanda (ex file ile /data/data oradaki pubg mobile 2 dosyası nı silip change ile yeni id alıp quest hesabı sıfırlayabilirsin)Fix olması için hiçbir şekilde çalışmaması, oyunun hileye engel olması gerek. Belli edildiği takdirde veya oyunda yapılmaması, aşırıya kaçan davranışlarda tespit edilebilir. Hile içerisinde kullanması riskli özellikleri kapat, legit kalmaya çalıştığında sorun çıkmayacaktır.
Hilenin fix olup olmadığını anlamam için, takip etmem-yorumları okumam-talepleri kontrol etmem ve yetkililerin hileye aktif onayını verdiklerini görmem yetiyor.sanırım hileyi kullanmadığınız belli hiçbir şekilde belli etmedim hatta oyuna girmeden hesap açtım hileyi anasayfada aktif ettim sonra yemek yiyip geldim bağlantı sorunu çıktı karşıma 7 tane hesap açtım 7 side ban yedi (7 hesabı nasıl açtığımı merak ediyorsanda (ex file ile /data/data oradaki pubg mobile 2 dosyası nı silip change ile yeni id alıp quest hesabı sıfırlayabilirsin)