pubg ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çok Rage oynama legit oynasın abartmayacak derecede ban yemezsin ben yemedim hala

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
The cheat must be updating u must see website before using it

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben parasutden indigim anda yedim bani 10 yillik

kanka hile fixli değil, vac ban gibi düşün, 50 maç attıp 4 günde hiç ban yemedim 10 winim var gayette belli edip aim açıyorum. Ama arkadaşım belli etmeden aim açmadan 5. maçında daha şimdi ban yedi. Ama hile fixli değil. Uçaktan iner inmez ban yeme ihimalin yok yani daha önce ki oyunlardan dolayı yemişsindir belli etme.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Fixlenmediyse çok belli ettiğinden ban yiyorsundur belli etmeden sadece aim ile oyna yemezsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
selam forumcular. bemde kullanıyorum. ve legıt ayarlarda cıdden ban atmıyor yenı açtıgım hesap suan plat oldu kıl pesınde olmayın lutfen.

Üye
5 HİZMET YILI
kanka hile fixli değil, vac ban gibi düşün, 50 maç attıp 4 günde hiç ban yemedim 10 winim var gayette belli edip aim açıyorum. Ama arkadaşım belli etmeden aim açmadan 5. maçında daha şimdi ban yedi. Ama hile fixli değil. Uçaktan iner inmez ban yeme ihimalin yok yani daha önce ki oyunlardan dolayı yemişsindir belli etme.
yok kardes daha onceden acmis oldugum 15 lvl hesap vardi ilk oyunda parasutden indigim anda ban yedim.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

ozaman bizim yanlış yaptığımız birşeyler var. bak şöyle anlatayım sıfır guest hesap açıyorum sadece röntgen ve modem yazan yer açık diğerlerinin hepsi kapalı botlara dokunmuyorum bile adamların olduğu yere direkt gitmiyorumda ama oyun içinde pat diye veri değişimi yazıyor ve banlanıyor çar. hepsi bu burda neyi yanlış yapabilirimki söyleyin ona göre düzelteyim...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yani kardeşim, ben yine de yasağı alacak düşünüyorum, ama çok fazla öldürmeden, gizleme kullanır, hatta birkaç kez ölmeye çalışır ya da yasağı gelmesi çok daha uzun sürer aimbot devre dışı bırakma

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Fix olması için hiçbir şekilde çalışmaması, oyunun hileye engel olması gerek. Belli edildiği takdirde veya oyunda yapılmaması, aşırıya kaçan davranışlarda tespit edilebilir. Hile içerisinde kullanması riskli özellikleri kapat, legit kalmaya çalıştığında sorun çıkmayacaktır.
sanırım hileyi kullanmadığınız belli hiçbir şekilde belli etmedim hatta oyuna girmeden hesap açtım hileyi anasayfada aktif ettim sonra yemek yiyip geldim bağlantı sorunu çıktı karşıma 7 tane hesap açtım 7 side ban yedi (7 hesabı nasıl açtığımı merak ediyorsanda (ex file ile /data/data oradaki pubg mobile 2 dosyası nı silip change ile yeni id alıp quest hesabı sıfırlayabilirsin)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I have same problems I play 7 days on cheats and get ban

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sanırım hileyi kullanmadığınız belli hiçbir şekilde belli etmedim hatta oyuna girmeden hesap açtım hileyi anasayfada aktif ettim sonra yemek yiyip geldim bağlantı sorunu çıktı karşıma 7 tane hesap açtım 7 side ban yedi (7 hesabı nasıl açtığımı merak ediyorsanda (ex file ile /data/data oradaki pubg mobile 2 dosyası nı silip change ile yeni id alıp quest hesabı sıfırlayabilirsin)
Hilenin fix olup olmadığını anlamam için, takip etmem-yorumları okumam-talepleri kontrol etmem ve yetkililerin hileye aktif onayını verdiklerini görmem yetiyor.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban yemeden oynamak için cok belli etmeden oynamak lazım anca

Üye
5 HİZMET YILI
Knk memory yeni güncelleme gelivem hemen fix yemesin diye ben önceden elmasa kadar kasiyordum şimdi deddigin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...