tesekkur ederim reis birazda olsa kasmalar sarktı![]()
al arkadaşım
reis senin fotoyu uyguladım oyun kalitesini dengeye cektigimde adaya cıktımda karekterler gözükmüyor hd ye çektigimdede kasma yapıyor çözemedim .d
reis yotubrların hepsini denedim ama bi faydasını görmedim o yuzden buraya yazma mecburiyeti duydumayarlardan kare hızı 90 emulatordeki ayarlarıda youtube dan bakarak yapabilirsin
reis sen akıcıya alcaktın yukarıda yazdım yatesekkur ederim reis birazda olsa kasmalar sarktı
Post automatically merged:
reis senin fotoyu uyguladım oyun kalitesini dengeye cektigimde adaya cıktımda karekterler gözükmüyor hd ye çektigimdede kasma yapıyor çözemedim .d
Post automatically merged:
reis yotubrların hepsini denedim ama bi faydasını görmedim o yuzden buraya yazma mecburiyeti duydum
reis ayna modunda adaya cıktımmı düşman karekterleri gözükmüyor mecburiyretten hd ye çektimreis sen akıcıya alcaktın yukarıda yazdım ya
Konuyu sanırsam yanlış yere açmışsın. PUBG değilde PUBGM'e açman gerekmiyor muydu?nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz
haa anladım hocam istersen game booster uyglamasını dene belki fps artışı olabilir.reis ayna modunda adaya cıktımmı düşman karekterleri gözükmüyor mecburiyretten hd ye çektim