Pubg dword hack ile ban yememek için ne yapmam lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Taktikler ve tavsiyeleriniz ne olurdu? Nelerdir o şeyler, söyler misiniz? Sayın oyuncuları. 🌜

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Abartma yeter. Zaten hile dolu 😂

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sadece skeleton kullansan yemezsin bence bide hepsini aynı anda açma veya hepsini kullanma ben öyle yapıyorum ban yemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çok fazla kill alma. 10u geçmesin kilin. hiç belli etmemen lazım. bazen de bilerek öl

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Duvar arkasından çok bakma adamı hiç sesini vs almadıysan çıkacağı yere aim koyma

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
DWORD - PUBGM HACK de aimbot özelliği varmı konuya baktığımda göremedim fakat bazıları aimbot kullanma ban yemezsin demiş

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sistemsel olarak oyun seni yakalayamıyor. Ama yediğin reportlar seni ele veriyor. Bu yüzden belli etmeden oynamanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sis içi vurma, radarda gözüken her adama gitme, duvar arkası rakiplere aim tutma

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hile ile gördüğünde direk üzerine oynama, sanki hiç görmemiş duymamış gibi yaklaş elbet bi açık verecektir.
her gördüğün adamı vurmak için çabalama, çook uzaktan gördüğün bazı kişileri es geç,
sis içinde gördüğün adamları direk vurma, önce sis içinde sağa sola boş atış yap, sonradan vur yada sisin geçmesini bekle.
herkesi tam kafadan vurmaya çabalama,
duvar arkası çukur vs. yerlerde gizli adamları fark ettiğinde görmemiş gibi yap, elbet onlar ortaya çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...