csgosupreme
Süper Üye
anladığıma gore o uyarıyı kaldırınca mobıl oyuncular geliyor sende hılelı gıbı sayılıyonofffffffeqweqdeqw
anladığıma gore o uyarıyı kaldırınca mobıl oyuncular geliyor sende hılelı gıbı sayılıyonofffffffeqweqdeqw
anladığıma gore o uyarıyı kaldırınca mobıl oyuncular geliyor sende hılelı gıbı sayılıyonanlam veremedim anlıyamıyorumm![]()
kardeş tektek yorum kasma bi topluca yazsana diyorumkı o uyarı verıyorya ılk basta onu kaldırıyoruz o kalkınca mobilden gıren oyuncularla oynuyoznasıl ya
dostum 5 tane dosya vermişsin ld playeri sayma 4 hepsini indirmem gerekiyormu obb ve mod apk ya gerek var mı ld playeri internetten indirip pubg mobileyi google playden indirip sonra dosyalara senin verdiğin dosya ile değiştirip girmem gerekmiyor mu. Anlamadım neyi nasıl yapmam gerektiğini nasıl kurucağımı bi anlatırmısın lütfen.zaten bir nevi hile
Emulator uyarısı kalktı fakat oyunda ses yok
benim sürüm 3.31 ondan oldu galiba eyvallahLD Player 3.36 sürümünde sorunsuz çalışmaktadır. Eski sürümlerle uyumsuzluk yaşayabilirsin. LD Player 3.36 sürümünde ses var Emülatör Detected yoktur.
hileyi sen kullanıyormusun kullanıyorsan ne kadar zamandır ve ban yedin mi@MetehanTR355
Öncelikle LD Player'ın "Emulatör Detected" sorununu çözmek istiyorsan system.vmdk dosyasını indirip LD Player'ın kurulu olduğu dizinde vms/leidian0 (varsayılan emülatör dosya yolu böyledir eğer emülatörü klonladıysan leidian0, leidian1, leidian2, vb.) klasörüne yapıştır. Emülatörü çalıştırıp oyuna gir. Emülatör algılandı uyarısı gitmiş olacaktır. Ses sorunlarını yaşamamak için LD Player 3.36 sürümünü kullanman gerekmektedir.
Hile kullanmak istiyorsan APK, OBB ve DATA dosyalarını indir. Emülatörde bulunan PUBG Mobile'yi tamamen kaldır. Önce APK'yı kur ama açma. Sonra OBB dosyasını android/obb klasörüne girip "com.tencent.ig" adında bir klasör oluşturup içine yapıştır. Daha sonra DATA dosyasının içindeki klasörü android/data klasörüne yapıştır. Oyuna giriş yapabilirsin. Eğer oyuna girerken güncelleme uyarısı verirse güncelle de ve Google Play açılınca oyunu güncelleme ve oyunu arka plandan geri aç Tamam'ı tıkla giriş yap. Tabi ki hile kullanabilmek için GameGuardian'ı kurup Script bulman gerekmektedir.
hileyi sen kullanıyormusun kullanıyorsan ne kadar zamandır ve ban yedin mi