Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Emülatör ayarlarını arttırdın mı peki belki oyun 1 işlemciyi felan desteklemiyordur mutlaka emülatörün Motor ayarlarını arttır sisteminin en az yarısını emülatöre vermeni tavsiye ederim eğer yine olmazsa emülatörü tamamen kaldır LD Player’ın kendi sitesinden son sürümü indir kur.

Üye
8 HİZMET YILI
Emülatör ayarlarını arttırdın mı peki belki oyun 1 işlemciyi felan desteklemiyordur mutlaka emülatörün Motor ayarlarını arttır sisteminin en az yarısını emülatöre vermeni tavsiye ederim eğer yine olmazsa emülatörü tamamen kaldır LD Player’ın kendi sitesinden son sürümü indir kur.
Teşekkür ederim oldu ama bir şey daha sormak istiyorum spec modu diye bir şey varmış heralde odaya girince pc den mi mobilden mi girdigin belli oluyormus. Bu fix onuda engeller mi

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim oldu ama bir şey daha sormak istiyorum spec modu diye bir şey varmış heralde odaya girince pc den mi mobilden mi girdigin belli oluyormus. Bu fix onuda engeller mi
Rica ederim. Evet Room kısmına girdiğinde profil resminin sol üstünde Monitör işareti çıkar emülatör kullandığını göstermek amacıyla bu ByPass yöntemi ile LD Player emülatör olarak göstermez. Kontrol edebilirsin emülatörü telefon olarak algılar.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
#Eq1NoX
sana yazıyorum fakat spam algılandı falan diyor bir türlü cevap veremedim

Üye
7 HİZMET YILI
too much lag in LD player, 10-20 fps and the official emulator 60 fps

Üye
7 HİZMET YILI
lg in the LD player emulator with 20-30 fps, and the emulator of tencent 60 fps no lag, some fix for LD player?

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
adamim lodere niye eklemiyosunuz böle uraştironuz loadere gelsin hacki hile neyse vs

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aradigim seyi sonunda buldum teşekkür ederim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam yeni güncellemeyi buna nasıl yüklüyoruz.Birde yeni güncellemeyi yükleyince hata verecek mi?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Hocam oyuna gelen yeni güncellemeyi ld ile nasıl yüklüyoruz.Kendi storesinde yok bizi android storeye atıyor.Birde bu güncelleme yüklenince yine çalışacak mı
çalışacak ld player içinde apk püreden apk indir kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...