Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
anladım sürüm güncellemeyi kapatıp kullanırım o zaman peki düğer paylasmış oldugun uygulama için Tencent Gaming Buddy PUBG Detection Bypas
emülatördan arkadaslarla oynuyoruz bunu kuruncada aynı sekılde oynayabilecekmiyim ? emüdan oynayan arkadaslarla

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sagdece LD PLAYER 3.36 Sürümünde Çalışyıor.
anladım sürüm güncellemeyi kapatıp kullanırım o zaman peki düğer paylasmış oldugun uygulama için Tencent Gaming Buddy PUBG Detection ByPAS
emülatördan arkadaslarla oynuyoruz bunu kuruncada aynı sekılde oynayabilecekmiyim ? emüdan oynayan arkadaslarla

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
anladım sürüm güncellemeyi kapatıp kullanırım o zaman peki düğer paylasmış oldugun uygulama için Tencent Gaming Buddy PUBG Detection ByPAS
arkadaşın yada oynuyacın kişide bu bypası yapması gerek yoksa pc ile oynayan kişiler ile oynarsınız.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşın yada oynuyacın kişide bu bypası yapması gerek yoksa pc ile oynayan kişiler ile oynarsınız.
şimdi ben Tencent Gaming den oynuyorum arkadasım mobilden oynuyor lobide ses var oyun içi ses gitmiyor şimdi ben bu nu sadece kendım yapsam oyuna girsem bütün herkes mobil mi oluyor sadece yoksa arkadasla birlikte giriyoruz örnek o telefondan oynuyor bende pc den gene bende mi mobil gözüküyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
An İtibari İle Bann yadim , bilginiz olsun gerekli düzeltmeleri yapın sitem etmek icin değil bilgi vermek ıcın paylasıyorum iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeş çok kasıyor oyun tectent games de ki gibi değil

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende 2 aylık ban yedim. Güncelleme getirmen lazım hocam bide inanılmaz kasıyor oyun (LD player)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1 oyundan sonra ban atıyor arkadaşlar. 2 ay ban yedim vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
güncellenmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...