Yüksekova
Seçkin Üye
sıl bastan yap knk bendede oluyodu bı ara emılatoru tumden sıl bazen coklu pencere de calısıyordu bendeArkadaşlar pubg giriyorum emülatör başlatılamadı motor başlatılımadı hata kodu 6 diyor bilgisayarı yeniden başlattım olmadı çoklu pencere açtım oda olmadı yardım eder misiniz Şimdiden Teşekkürlerpubg
hepsini denedim olmadısilbaştan dene defender kapalımı ona bak hile ile giriyorsan girme fix yemiş olabilir
sil ve tekrar yükle windows defenderi da kapatsilbaştan dene defender kapalımı ona bak hile ile giriyorsan girme fix yemiş olabilir
yukarıda yazmışımne gibi sorun
malesef çözemedimKolay gelsin kardeşim sorunu çözdün mü
yaptım olmadısil ve tekrar yükle windows defenderi da kapat
teşekkürler deneyecemkomple sil emülatörü başka türlü düzelmiyo ben her ay sılıyom
teşekkür ederim denerimSorun çözümü basit oyunu revo unınstaller programı ıle komple kaldır . Geliştirilmiş seçeneği ile tara arta kalan dosyaları sil hiçbirşey kalmasın gameloop'a dair . Sonra modemi resetle oyunu tekrar indir sorun çözülecektir . Eğer gene çözülmezse oyunu kaldır de onar tamir et veya sil seçeneği çıkacak onar deyip hata kodunu oraya yazaarsan çözülecektir iyi oyunlar
denedim olmadısilbaştan dene defender kapalımı ona bak hile ile giriyorsan girme fix yemiş olabilir
300 yoruma ulaşman lazım kardeşimbeyler pubg lite hilesi alamıyorum neden?
kanka sıfırdan kur tkr en basit çözümü oArkadaşlar pubg giriyorum emülatör başlatılamadı motor başlatılımadı hata kodu 6 diyor bilgisayarı yeniden başlattım olmadı çoklu pencere açtım oda olmadı yardım eder misiniz Şimdiden Teşekkürlerpubg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?