Üye
Pubg fare yardimisini kullanırken illa orta tusa basili tutup sprey atmamiz gerekiyor ama ben orta tusa basamıyorum baska tusa atma varsa söylermisiniz veya baska bir macro verirmisiniz lütfen
Macrolu farem yok normal bir fare makrosuzkanka mouse'unda fazladan macro tuşu varsa ayarlayabilirsin yoksa googleden macro programları var
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmisinautmatic clicker
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmisinautmatic clicker
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmısınautmatic clicker
kanka steam pubg mi mobil pubg içinmi arıyodun macroyuMacrolu farem yok normal bir fare makrosuz
Post automatically merged:
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmisin
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmisin
Googleye yazdim bulamadim öyle birsey link atarmısın
Pubg mobilkanka steam pubg mi mobil pubg içinmi arıyodun macroyu
tmm youtubeye pubg mobile macro yaz orda bi videoda adamın teki anlatıyordu kullanması çok basit. Ama şunu da belirteyim kardeşm macro kullanırsan kendi aimin kötüleşir bence kendi aimini kullan.Pubg mobil
Bütun videolara baktım hic biri isime yaramadi veya fare uyusmuyodu ve benim farem macrosuz macrosuz macro bulmak cok zortmm youtubeye pubg mobile macro yaz orda bi videoda adamın teki anlatıyordu kullanması çok basit. Ama şunu da belirteyim kardeşm macro kullanırsan kendi aimin kötüleşir bence kendi aimini kullan.
kanka macrosuz mouse macro yapılmıyor diye birşey yokki .d bide ben araştırıyım bulursam buraya atarım takip etBütun videolara baktım hic biri isime yaramadi veya fare uyusmuyodu ve benim farem macrosuz macrosuz macro bulmak cok zor
Ben soyle bir macro arıyorum tusa atabilme mesela sol tus a basili tutunca macro olucak ve butun farelerde olması gerekiyor pubg fare yardimcasi var tam benim istedigimden ama orta tusa basarak sprey atman gerekiyor benim elimde orta tusa gelemiyor ben elimi orta tusa basan kadar adam beni öldürür ve elim cok aciyo bunu neden yazdim bilmiyom amakanka macrosuz mouse macro yapılmıyor diye birşey yokki .d bide ben araştırıyım bulursam buraya atarım takip et
Ya googlede arıyorum öyle birsey yok yemin ediyorum link atarmisin lutfen.fbı macro