pubg fps sorunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar normel pubg griyorum oyuncu profilinde fps 55 60 da oyuna giriş yapıyorum fps 20.25 arası geziyor oyun ayarlarını düzgün yaptıgım halde böle bi bilgisi olan varmı..

Üye
6 HİZMET YILI
Bendede aynısı oluyor ama çözüm hakkına bir fikrim yok kusura bakma

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gayet normal bir şey ana sayfada tabikide fps yüksek olur :) .

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi oku kardesm fps düştükçe oyunda lag olur kasmalar olur görüntüler zor gelir ben oyun içi kasmalardan fps düşüşünden rahatsız oldugum için böle bi konu açtım ana sayfada 60 fps alırken oyuna başladıgımda 25 lere düşüyor..

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyunun ana platformunda yüksek FPS anlan gayet normal bir durum,oyuna başladığın zaman oyunun GPU kullanımı artar ve bilgisayarının sistemi değil ise bu durumu bilgisayarı zorlar ve düşük FPS alırsın.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adam zaten oyun içi performansın`dan rahatsız olmuş
Dikkatlice okursan neden aynı değil düşüyor gibi bir açıklama yapmış. Direk performansdan şikayetçi olsaydı anasayfada 55 oyunda 20 FPS gibi bir yorum yapmazdı diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için normel pung derken hocam anlamadım?
Post automatically merged:

Dikkatlice okursan neden aynı değil düşüyor gibi bir açıklama yapmış. Direk performansdan şikayetçi olsaydı anasayfada 55 oyunda 20 FPS gibi bir yorum yapmazdı diye düşünüyorum. İyi forumlar.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi oku kardesm fps düştükçe oyunda lag olur kasmalar olur görüntüler zor gelir ben oyun içi kasmalardan fps düşüşünden rahatsız oldugum için böle bi konu açtım ana sayfada 60 fps alırken oyuna başladıgımda 25 lere düşüyor..
Anasayfayla aynı olmaz zaten FPS asıl ekran kartının kullanıldığı bölüm oyun içi bölümdür yani oyunun başladığı yer. Seninle alakalı bir durum değil herkezde böyledir. Ekran kartın biraz düşük kalmıştır büyük ihtimal. İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkesin düşünce bakış açısı farklıdır hocam düşüncene saygı duyuyorum teşekkürler bilgin için sizede iyi forumlar..

Anasayfayla aynı olmaz zaten FPS asıl ekran kartının kullanıldığı bölüm oyun içi bölümdür yani oyunun başladığı yer. Seninle alakalı bir durum değil herkezde böyledir. Ekran kartın biraz düşük kalmıştır büyük ihtimal. İyi forumlar.

Anladım hocam tafsiye edebilceğiniz oyun için ekran kartı varmı.

Son düzenleme:
⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkesin düşünce bakış açısı farklıdır hocam düşüncene saygı duyuyorum teşekkürler bilgin için sizede iyi forumlar..

Anladım hocam tafsiye edebilceğiniz oyun için ekran kartı varmı.
Bütçeye göre, yeni bir konu açarak tavsiye alabilirsiniz (bende dahil).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...