adam zaten oyun içi performansın`dan rahatsız olmuşGayet normal bir şey ana sayfada tabikide fps yüksek olur.
Dikkatlice okursan neden aynı değil düşüyor gibi bir açıklama yapmış. Direk performansdan şikayetçi olsaydı anasayfada 55 oyunda 20 FPS gibi bir yorum yapmazdı diye düşünüyorum. İyi forumlar.adam zaten oyun içi performansın`dan rahatsız olmuş
Dikkatlice okursan neden aynı değil düşüyor gibi bir açıklama yapmış. Direk performansdan şikayetçi olsaydı anasayfada 55 oyunda 20 FPS gibi bir yorum yapmazdı diye düşünüyorum. İyi forumlar.
Anasayfayla aynı olmaz zaten FPS asıl ekran kartının kullanıldığı bölüm oyun içi bölümdür yani oyunun başladığı yer. Seninle alakalı bir durum değil herkezde böyledir. Ekran kartın biraz düşük kalmıştır büyük ihtimal. İyi forumlar.iyi oku kardesm fps düştükçe oyunda lag olur kasmalar olur görüntüler zor gelir ben oyun içi kasmalardan fps düşüşünden rahatsız oldugum için böle bi konu açtım ana sayfada 60 fps alırken oyuna başladıgımda 25 lere düşüyor..
Anasayfayla aynı olmaz zaten FPS asıl ekran kartının kullanıldığı bölüm oyun içi bölümdür yani oyunun başladığı yer. Seninle alakalı bir durum değil herkezde böyledir. Ekran kartın biraz düşük kalmıştır büyük ihtimal. İyi forumlar.
Bütçeye göre, yeni bir konu açarak tavsiye alabilirsiniz (bende dahil).Herkesin düşünce bakış açısı farklıdır hocam düşüncene saygı duyuyorum teşekkürler bilgin için sizede iyi forumlar..
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Anladım hocam tafsiye edebilceğiniz oyun için ekran kartı varmı.