pubg güncelleme ve sByte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
selamün aleykümarkadaşlar sabah güncellemeyi yaptıktan sonra hileyi aynı şekilde çalıştırıyorum hile açılıyor fakat çalışmıyor. Sanırım güncellemeden dolayı çalışmıyor bilginiz olsun.
WİN7

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Birde hile aktif iken işlemciyi çok sıkıştırıyor lag oluyor oysaki çoğu özellik devre dışı, hile yok iken lag olmuyor birde hiç arkadaşı ekli olmayan başka bir facebook adresinden denedim hile açık ama lag olmuyor akıyor oyun, kendi hesabımda kasıyor ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mı ? Bilgisayarı yüksek performansa aldım, çekirdekleri aktif ettim, gereksiz programları kapattım, quickcpu kurdum, emülatörü en iyi ayara getirdim iyi bir sonuç alamadım, yapmadığım tek format ve birde işlemci değiştirme kaldı yani upgrade

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben açtım oyunu direk güncelledi anlamadım bende

Üye
7 HİZMET YILI
GÜNCELLEDİKTEN SONRA ÇALIŞMIYOR ARKADAŞLAR... HİLE TEKRAR AKTİF OLDUĞUNDA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM...

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beyler sakin olun hile güncellenecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler biri haber versin ne zaman güncellenecek

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncellemeden Sonra Açma === Tencent Gamesi Kapatın. Hileyi Çalıştırın. Tencent Gamesteki Pubg Mobile Oyununu Açın.
Oyun Açılırken Hileyi Çalıştırın. SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hile Fix Dediler . Güncellenecektir Emin Olun

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim bu kadarmı kolsuzsunuz ya bekleyin ücretsiz Free hile kullanıyorsunuz forumu karıştırdınız birbirine sabır edin adamlar güncelleyecek bekleyemem diyorsanız gidin 70 TL verin Creationdan satın alın oyun Rank kasılmıyor Plattan sonra herkes hile zaten.. Sabır edin bari...

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncellemeden Sonra Açma === Tencent Gamesi Kapatın. Hileyi Çalıştırın. Tencent Gamesteki Pubg Mobile Oyununu Açın.
Oyun Açılırken Hileyi Çalıştırın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
ustad güncelleme me durumun yok ana sayfadan oyunu tıklayınca otomatık günceller mecburen --- suan hack calsımıyor kısa surede halledılır bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...