Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleykümarkadaşlar sabah güncellemeyi yaptıktan sonra hileyi aynı şekilde çalıştırıyorum hile açılıyor fakat çalışmıyor. Sanırım güncellemeden dolayı çalışmıyor bilginiz olsun.
WİN7
Birde hile aktif iken işlemciyi çok sıkıştırıyor lag oluyor oysaki çoğu özellik devre dışı, hile yok iken lag olmuyor birde hiç arkadaşı ekli olmayan başka bir facebook adresinden denedim hile açık ama lag olmuyor akıyor oyun, kendi hesabımda kasıyor ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mı ? Bilgisayarı yüksek performansa aldım, çekirdekleri aktif ettim, gereksiz programları kapattım, quickcpu kurdum, emülatörü en iyi ayara getirdim iyi bir sonuç alamadım, yapmadığım tek format ve birde işlemci değiştirme kaldı yani upgrade
Kardeşim bu kadarmı kolsuzsunuz ya bekleyin ücretsiz Free hile kullanıyorsunuz forumu karıştırdınız birbirine sabır edin adamlar güncelleyecek bekleyemem diyorsanız gidin 70 TL verin Creationdan satın alın oyun Rank kasılmıyor Plattan sonra herkes hile zaten.. Sabır edin bari...