Süper Üye
hocam lutfen pubg hack gelsin en çok istediğim hile bi arkadaş turkuaz diye biris hileyi atmıştı yaptım eyw ama oyunda hata verip atıyor
özelden atarmısın kanalların isimlerini çok istiyorum ya şu hileyi plsŞimdi adını vermicem ama çeşitli kanallarda var burada yapsalar daha güzel olur keşke yapsalar
Kardeşim benim öncelikle memory hackers bu yazılımı parasıyla satmıyor ücretsiz veriyor aynı zamanda bak şimdi yurt dışı kaynaklı bir firmanın gelipte türkiyede bonom oyonomdo holo yoptolor bon bonloro dovo odocom demesi kolay değildir örneği varmı örneği varmı? örneği yok forniteda da hile yapıyorum ban yiyorum ama dava yemiyorum amerikada olsam belki yerim ama burdayım rahatım istediğim gibi hilemi yapıyor dava olayı sadece türkiyede faliyet gösteren firmalar da kolaylık olabilirmemory hackers yapsa guzel olur ama pubg mahkmeye verıyor sanırım.
zaten hıleyı kullanana diil hıleyı yapıp sana verenler mahkemelık oluyor pubg hafıfe alınacak oyun dil zaten betül ay abim var geçilmez hadı gecıldı dıelım mahkme varKardeşim benim öncelikle memory hackers bu yazılımı parasıyla satmıyor ücretsiz veriyor aynı zamanda bak şimdi yurt dışı kaynaklı bir firmanın gelipte türkiyede bonom oyonomdo holo yoptolor bon bonloro dovo odocom demesi kolay değildir örneği varmı örneği varmı? örneği yok forniteda da hile yapıyorum ban yiyorum ama dava yemiyorum amerikada olsam belki yerim ama burdayım rahatım istediğim gibi hilemi yapıyor dava olayı sadece türkiyede faliyet gösteren firmalar da kolaylık olabilir
Yapsalar şuan ki oyunlar da dava açardı.zaten hıleyı kullanana diil hıleyı yapıp sana verenler mahkemelık oluyor pubg hafıfe alınacak oyun dil zaten betül ay abim var geçilmez hadı gecıldı dıelım mahkme var