pubg hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam lutfen pubg hack gelsin en çok istediğim hile bi arkadaş turkuaz diye biris hileyi atmıştı yaptım eyw ama oyunda hata verip atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer battleye corrupted data diyorsa oyuna girip uçağa binmeden önce C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye burdaki dosyaları masaüstüne atıp be launcherin içini silmeniz gerekiyor.
Fakat İçindekileri Kopyalayıp Silin Yoksa Oyuna Giremezsiniz Crash Verir Ve Maç Bittikten Sonra BeLauncherin İçindeki Herşeyi Eskisine Döndürün Ve Dosyayı Eski Klasörüne Atın. Bidaha Oyuna Girin Uçağa Binmeden Önce Yine Aynısını Yapın.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
memory hackers yapsa guzel olur ama pubg mahkmeye verıyor sanırım.
Kardeşim benim öncelikle memory hackers bu yazılımı parasıyla satmıyor ücretsiz veriyor aynı zamanda bak şimdi yurt dışı kaynaklı bir firmanın gelipte türkiyede bonom oyonomdo holo yoptolor bon bonloro dovo odocom demesi kolay değildir örneği varmı örneği varmı? örneği yok forniteda da hile yapıyorum ban yiyorum ama dava yemiyorum amerikada olsam belki yerim ama burdayım rahatım istediğim gibi hilemi yapıyor dava olayı sadece türkiyede faliyet gösteren firmalar da kolaylık olabilir

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim benim öncelikle memory hackers bu yazılımı parasıyla satmıyor ücretsiz veriyor aynı zamanda bak şimdi yurt dışı kaynaklı bir firmanın gelipte türkiyede bonom oyonomdo holo yoptolor bon bonloro dovo odocom demesi kolay değildir örneği varmı örneği varmı? örneği yok forniteda da hile yapıyorum ban yiyorum ama dava yemiyorum amerikada olsam belki yerim ama burdayım rahatım istediğim gibi hilemi yapıyor dava olayı sadece türkiyede faliyet gösteren firmalar da kolaylık olabilir
zaten hıleyı kullanana diil hıleyı yapıp sana verenler mahkemelık oluyor pubg hafıfe alınacak oyun dil zaten betül ay abim var geçilmez hadı gecıldı dıelım mahkme var

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Parası çok olmasa yaparlardı.Adam ban yicek hile yapımcılarına sövcek.

zaten hıleyı kullanana diil hıleyı yapıp sana verenler mahkemelık oluyor pubg hafıfe alınacak oyun dil zaten betül ay abim var geçilmez hadı gecıldı dıelım mahkme var
Yapsalar şuan ki oyunlar da dava açardı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunlar uğraşmak istemiyor og ler ne işe yariyo diyolar yoksa dava ederler mesela wolf koruma deyiştirme yerine og leri daha cok yoruyolar zulu istese koruma koymaz dava eder hakları var patenti onlarda deyilsede kaçak izinsiz kod oluyo bunu yapanda yoktur ztn dava edemezler bu sitenin dava yememe sebebi yaptıkları oyunlara herkez yapiyo eskisi gibi ufak bi sitede deyil anlican adminler cok işi var siteylemi ilgilensinler yoksa hayatlarıylamı

Üye
7 HİZMET YILI
pubg mobilde bir çok kez hileyle karşılaştım aynı anda birden fazla kişiyi alma uzaktan tek atışla alma gibi ama bi türlü ben bulamadım :rem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...