Pubg Hesap Girişi İçin Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar eskiden ban yemiş bir hesabıma girdim hala kalkmamış o geri çıktım normal hesabım için girmek istiyorum hala önceki deneme mi gösteriyor nasıl yeni hesabıma gireceğim ben ikiside facebook

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk facebooktan baglantılar yada hesaplara bak. Orada pubg felan bul

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eğer önceki ban yemiş hesabınıza giriş yaparak hala Facebook'ta oturum açık tutuyorsanız, önce bu hesaptan çıkış yapmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için, önce Facebook hesabınızın sağ üst köşesindeki "Ayarlar" düğmesine tıklayın, ardından "Güvenlik ve Giriş" bölümüne gidin. Burada, "Oturumu Açık Bırakma" adlı seçeneğin altındaki "Tümünü Kapat" düğmesine tıklayın. Bu, tüm açık oturumları kapatır ve sizi Facebook hesabınızdan çıkarır.

Ardından, normal hesabınıza girmek için Facebook'a girin ve kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Facebook'ta oturum açtığınızda, hangi hesabın oturumda olduğunu kontrol etmek için sağ üst köşede profil resminize veya adınıza tıklayın. Profilinizin doğru hesaba ait olduğunu doğruladıktan sonra, normal hesabınızı kullanabilirsiniz
Arkadaşlar eskiden ban yemiş bir hesabıma girdim hala kalkmamış o geri çıktım normal hesabım için girmek istiyorum hala önceki deneme mi gösteriyor nasıl yeni hesabıma gireceğim ben ikiside facebook

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk facebooktan baglantılar yada hesaplara bak. Orada pubg felan bul sonra bağlantıyi kopar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...