i know a many people are not a real life hacker, i mean its possible but for we, its impossible.good explanation but there is are few ways also for mac address changing(hwid) but only a few people know these things like a few hackers(real-life hackers) everything is possible if u want to learn i can teach u that but it is tricky and time taking
hwid yememiş misin?eyw beyler ark twiter hesabı açtı şimdilik idare ediyom quest hesabı sıfırlamayı halledersem konu açarım yardımcı olmak için.saolun
hayır hwid yemedim 2 gündür hileyle aimbotsuz legit oynuyom ban fln yoki know a many people are not a real life hacker, i mean its possible but for we, its impossible.
Post automatically merged:
hwid yememiş misin?
2 gündür ban yememen olay değil, bir kere ban yedin mi aynı cihazdan girememen gerekiyor normalde, bi arkadaşım ban yedi hwid banı olduğu için guest hesap falan hiçbişey yapamadı. ben taç ligindeyim 2 haftadır aimbot var legit oynamıyorum sekmeme config var bende ban yemiyorum ama yersem bidaha hesap açamamam gerek normaldehayır hwid yemedim 2 gündür hileyle aimbotsuz legit oynuyom ban fln yok
Türkçe yazsam anlayacak mısın? Peki bunu biliyorsunda önceki mesajların neden ingilizce?beni discorddan eklersen yardımcı olabilirim
lütfen burada ingilizce kullanmayın onun türkçe bölümü ve burada ingilizce kullanmak kurallara aykırıdır bu yüzden lütfen türkçeyi anlamak için herhangi bir tercüman kullanın
tekrar ingilizce kullanırsan adminler/modlar işlem yapabilir
Post automatically merged:
Ah tamam
100'den fazla kişi gibi kolay raporlarla banlanmak derken neyi kastettiğini anlayamadımorta doğu'da ilk 989'dayım ve hala aimbot kullanıyorum ama sadece gerektiğinde ve çoğunlukla keskin nişancı kullandım bu yüzden önemli değil ve hala ve tamamen güvenli ve şimdiden 100'den fazla kişi gibi kolay raporlarla banlandım
20 kişi repledim en az üçünden emindim hiçbiri ban yemedi bilmiyorum valla hiç bir şeyDemek ki güvendeyim ama 2 ayda 150 kişiyi ihbar ettim ve bunların neredeyse 100'ü hile yüzünden banlandı
Bende öyle, hadi sistem yakalayamadı diyelim. hiç izlemiyor o reportlanan maçı arkadaş, birde ukala ukala hile bulamadık ama iyi takip edeceğiz onu sıkmayın canınızı unutun geçsin, der gibi dönüyorlar.20 kişi repledim en az üçünden emindim hiçbiri ban yemedi bilmiyorum valla hiç bir şey
beraber oynayalım mıBende öyle, hadi sistem yakalayamadı diyelim. hiç izlemiyor o reportlanan maçı arkadaş, birde ukala ukala hile bulamadık ama iyi takip edeceğiz onu sıkmayın canınızı unutun geçsin, der gibi dönüyorlar.Aimlilere, sekmemelilere taahamülüm yok arkadaş, itinayla reportlanır. lakin çoğunda sağlam hile var ki işe yaramıyor
![]()