load jwt fail heart boyle bır sorun cıkıyor acılan pencerede hıleyı aktıflestıremıyorum .neden acabahayır kardeşim hack center den açtığın pbg mobile hilesi fix yedi malesef ama bu konuyu okuyabilirsin:
https://memoryhackers.org/konular/pbg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-8-1-may-mayis-2020.70425/
herseyı yaptım.temızledım .ıkıncı oyunda ban atıyor. fix yemiş hıle..antı banı aktıflestırmeye calısıyorum .benım pc masa ustu bıosuda hallettım .ama su an da hıle acmıyor . load jwt fail heart bu sorun cıkıyor acılan penceredetemp temizle ve oyunu kaldır tekrar dene düzelir bende olmustu düzeldi ban atmıyor
ozaman çok güzelmişwallhack aim silent step duvarlardan geçme araçla uçma fly hack no recoil-spreak yani senin işine gelebilecek hileler var
kardeşim ben hile kullanmadan ban yedin 10 yıl sebepsizmrb arkadaşlar .pbg emılator hıle acıyorum ama ıkı oyun sonra ban yıyoruz .onceden boyle olmuyordu..
antı ban olayını aktıflestırebılmem ıcın onaylı uyemı olmam lazım .bılgılendırırsenız sevınırım
metin2 gibi bir oyunda yemişsen geçmiş olsun ama teknolojinin bir de kötü yanı budur hocamkardeşim ben hile kullanmadan ban yedin 10 yıl sebepsiz
mobile den yedimBanı mobildemi yedin lite demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?