pubg hile detectedmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
:D En az 20 kill bronz filan san banlamıyor ondan sonra bakıyorşar
kardes ne boş yaptınya karekter as dı sadece adamın nerde oldugunu gosterme yanı 3d ve radar acıktı ne aimnot nede no rocoil hiç bir şey acık degidli aldıgm kill sayısıda 10 kill geçmiyordu hiç bir türlü başka programda kullanmadım
bu kadar adam yalan mı soyluyor demekki sistem yakalıyor.
kimsede gelip hileyi karalıyor demesin şimdiye kadar hep savundum....

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardes ne boş yaptınya karekter as dı sadece adamın nerde oldugunu gosterme yanı 3d ve radar acıktı ne aimnot nede no rocoil hiç bir şey acık degidli aldıgm kill sayısıda 10 kill geçmiyordu hiç bir türlü başka programda kullanmadım
bu kadar adam yalan mı soyluyor demekki sistem yakalıyor.
kimsede gelip hileyi karalıyor demesin şimdiye kadar hep savundum....

Bende ban yedim ama fatih olan as olanlar var şuan bu hile ile ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ya arkadaş bazen gerçekten çok mantık dışı şeyler söylüyorsunuz. Oyuna girer girmez ban yedim demek nedir? Ben sana bunun açıklamasını çok güzel yapacağım sende anla eğer Ban yedikten sonra bilgisayarını gerekli bir şekilde temizlemez isen istediğin kadar temiz bir hesap aç yine BAN YERSİN. Hiç düşündün mü acaba oyun içerisinde iken sol alt köşede 11Y31Gght - CrYa21H31 - Wsdadya12B3 gibisinden kod yazıyor. Bu senin emülatörünün aldığı bir seri numarası, damgası gibi bir şey. Ban yediğin zaman sisten senin kaydını (Log, reg vb.) bu numarayı da içerisine alarak yapıyor. Sen ne kadar denersen dene bilgisayarı temizlemeden ve Sadece Deep Freeze var ise Ban yedikten sonra da rahatlıkla takılabilirsin yeni hesaplarla.

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Suan Ban Yerim Diye Girmiyorum Ondan Öncesi Sabaha Kadar Sekmeme Aim Açık Daha Hiç Banlanmadım :)
Post automatically merged:

Ya arkadaş bazen gerçekten çok mantık dışı şeyler söylüyorsunuz. Oyuna girer girmez ban yedim demek nedir? Ben sana bunun açıklamasını çok güzel yapacağım sende anla eğer Ban yedikten sonra bilgisayarını gerekli bir şekilde temizlemez isen istediğin kadar temiz bir hesap aç yine BAN YERSİN. Hiç düşündün mü acaba oyun içerisinde iken sol alt köşede 11Y31Gght - CrYa21H31 - Wsdadya12B3 gibisinden kod yazıyor. Bu senin emülatörünün aldığı bir seri numarası, damgası gibi bir şey. Ban yediğin zaman sisten senin kaydını (Log, reg vb.) bu numarayı da içerisine alarak yapıyor. Sen ne kadar denersen dene bilgisayarı temizlemeden ve Sadece Deep Freeze var ise Ban yedikten sonra da rahatlıkla takılabilirsin yeni hesaplarla.
Pubg Ban Yedikten Sonra PCyi Temizleme Varsa Konu Açıp Anlatında Ona Göre Yeni Hesap Açıp Önlem Alayım

Üye
7 HİZMET YILI
bende yedim daha bugün yeni oyuna girdim girer girmez oyundan attı attıktan sonra girmeye çalıştım 3605 gün ban yemişim amk o zamana kadar yeni devlet kurulur

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Beyler guest hesapta oynadım nova ya atladım 7 kil aldım recoil açmadan sonra recoil açtım ban yedim esp açın ama recoil açmayın söyleyeyim

Üye
7 HİZMET YILI
sadece esp yer belirleme açık 4-5 kill ile 3654gün ban yedim hile on numara aktif fakat hiç belli etmeden oynadığım halde (iner inmez ölümüm bile çoktur o derece) aşırı bir ban furyası var bu aralar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende royal pass elit var bir kaç tane hile kullandım hiçte saklamadan tüm özellikler açıkken kullandım hiç ban yemedim hala.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
recoil controll ve bullet control acarsan ban yeme riski 80% ama aimbot,esp ve radar kullanarsan ban yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gayet güzel ban yemedim şeytan kullağına :) sekmeme dahil kullanıyorum. Yapanların eline sağlık. Gerçekten tek güvendiğim yer. Başarılar.......

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi hiçbir şekilde karalamıyorum ancak adamlar doğru söylüyor be reis daha dün ban yedim paraşütle indim 1 dk geçmeden daha bir tane loot yapmadan hop banı yedim.

Üye
7 HİZMET YILI
@Yuzsem kesin öyledir bu arada.
MEaacGj.jpg

Siz uslanmaz çomarsınız. Konuyu açan arkadaşa: RİSK yazan özellikleri açma ban falan yemezsin. İşte böyle aptallar yüzünden INT aimbot eklemedik, biliyoruz başımıza gelecekleri :D
benim hesapta ban yedi risk yazan özellik ikisi de açıktı yalnız bu dediğini deneyeceğim bakalım sonuç dediğim gibi mi olacak, peki ban yedik pc format yada iyice bir temizlemek şart mı kardeşim ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
la senin yorumunu gordum sekmeme actim ban yedim!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne olduğu belli olmayan Başka hileler varsa yersin. yada aşırı report filan. Ban yiyenlerin çoğu bu nedenle yiyor. Ben hala giriyorum sorun yok. He oyun tarzım rakibe yeri gelince oyun vermektir. Ban olayını minimuma indiriyorum. Pek aksiyona girmiyorum birbirlerini yesinler ben aradan devam yapıyorum :) Yani birazda olay sende bitiyo hacı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...