22 Tem 2019 Yasaklandı #1 nesqu1k N Banlı Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 19 Yaş 28 7 HİZMET YILI Arkadaslar Arabaya Binince Hile Takım Arkadaşlarımı Beni Düşman Olarak Gosteriyo Neden ? Bazen Donuyo Kaliyo Hile Bir çözümü varmı bunun?
Arkadaslar Arabaya Binince Hile Takım Arkadaşlarımı Beni Düşman Olarak Gosteriyo Neden ? Bazen Donuyo Kaliyo Hile Bir çözümü varmı bunun?
22 Tem 2019 #2 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI O herkeste öyle donma olayı ben kullanıyorum bende sorun yok da sende neden bilmiyorum bilen birisi yazar. Oyla 0 Olumsuz oyla
O herkeste öyle donma olayı ben kullanıyorum bende sorun yok da sende neden bilmiyorum bilen birisi yazar.
23 Tem 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 nesqu1k N Banlı Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 19 Yaş 28 7 HİZMET YILI of nope king' Alıntı: O herkeste öyle donma olayı ben kullanıyorum bende sorun yok da sende neden bilmiyorum bilen birisi yazar. Genişletmek için tıklayın ... herkeste var sende neden yok peki Oyla 0 Olumsuz oyla
of nope king' Alıntı: O herkeste öyle donma olayı ben kullanıyorum bende sorun yok da sende neden bilmiyorum bilen birisi yazar. Genişletmek için tıklayın ... herkeste var sende neden yok peki
23 Tem 2019 #4 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Sisteminle alakalı bir durum eğer sistemin sağlamsa çalıştırır değilse çalıştırmakta zorluk yaşar. Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Tem 2019 #5 stalker8 S Çelebi Süper Üye Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 872 Çözümler 3 Tepki puanı 159 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Bende oyun bitiminde menüye dönünce ara ara donmalar başladı.Önceden böyle bir durum yoktu.Oyunu kapatıp yeniden açmadan çalışmıyor.Belki yeni gelen güncellemenin işgüzarlığıdır... Oyla 0 Olumsuz oyla
Bende oyun bitiminde menüye dönünce ara ara donmalar başladı.Önceden böyle bir durum yoktu.Oyunu kapatıp yeniden açmadan çalışmıyor.Belki yeni gelen güncellemenin işgüzarlığıdır...
26 Tem 2019 #6 yen1bosna Y Üye Katılım 1 May 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 32 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bende bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevınırım Oyla 0 Olumsuz oyla