aynısı bendede oluyor ya bi türlü çözemedim yardım edecek yokmu ?hileyi açıyorum acılıyor da ama milleti goremıyorum hıle acık oldugu halde nerde olduklarını gostermıyor yardımcı olabılırmısınız
anticheati kaldir oyle deneaynısı bendede oluyor ya bi türlü çözemedim yardım edecek yokmu ?
gameloopun dosyasına girip kaldırdım 2 tane dosya onları kaldırınca oyuna girerken ağ altta anticheating yazısı çıkmıyor hileyi açıyorum adamlar normal gözüküyor yani kısacası aktif olmuyoranticheati kaldir oyle dene
tp3helper ve tp3helperdat sildim gene olmadıgameloopun dosyasına girip kaldırdım 2 tane dosya onları kaldırınca oyuna girerken ağ altta anticheating yazısı çıkmıyor hileyi açıyorum adamlar normal gözüküyor yani kısacası aktif olmuyor
güncelleme var arkadaslar..aynısı bendede oluyor ya bi türlü çözemedim yardım edecek yokmu ?
dogru ama hile günceliyor bahanesıyle kapanıcak ole gozukuyorhileyi açıyorum acılıyor da ama milleti goremıyorum hıle acık oldugu halde nerde olduklarını gostermıyor yardımcı olabılırmısınız lütfen