Çözüldü pubg hilesi olmuyor discorddan yardım edebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
ya hile düzgün başlıyor pubg mobile ekranına hile geliyor fakat sadece hilenin sekmesi var yani hile oyunda çalışmıyor hile var gözüküyor ama oyunda yok

schizophren
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
XFProject.exe'yi silip siteden tekrar yükleyip anti-virus yazılımlarını kapatıp tekrardan deneyebilirsin

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaslar zorla reportmu istiyorsunuz demiski pc den oynuyrum allah askina yardim etmiyorsuuz bari duzgun cevaplar verin.

simdi dostum oncelikle oyunun mobile mi steam mi lite mi ? tam ekran oynama 1 . 2.si mh dosyasinin yaninda v11 e update oldugundan emin ol hileyi oyuna girdiginde f6 ya basarak tekrar etkinlestir.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaslar zorla reportmu istiyorsunuz demiski pc den oynuyrum allah askina yardim etmiyorsuuz bari duzgun cevaplar verin.

simdi dostum oncelikle oyunun mobile mi steam mi lite mi ? tam ekran oynama 1 . 2.si mh dosyasinin yaninda v11 e update oldugundan emin ol hileyi oyuna girdiginde f6 ya basarak tekrar etkinlestir.
aynı sıkıntı bende de var ara sıra calısıyor ara sıra calısmıyor su anda calısmıyor mesela
Post automatically merged:

ya hile düzgün başlıyor pubg mobile ekranına hile geliyor fakat sadece hilenin sekmesi var yani hile oyunda çalışmıyor hile var gözüküyor ama oyunda yok
bende de var aynı sorun soyle bır hata alıyorum
Post automatically merged:

bende baska bır hata verıyor ara sıra acılıyor aslında

Search..
Search DONE..
found VM : 00
Time Estimated : 00:00:03.1931447
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL

Loading Plugins..
[Overlay] Method 2 hata bu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...