Merhaba, konuda da belirttiğim gibi ban riski olmayan bir hile var mı? Piyasada günlük olarak satılan hileler var bunların ne farkı var mesela ? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
youtubedan falan bulduğun herkese açık hileler banlanmaya müsaittir. Ama ne kadar para verirsen ver hileyi belli edersen raporlanırsın. Bu da senin banlanma riskini artırır. Sana tavsiyem pubg mobileden hileni yap zevkini al. Ama paralı olan yani pc sürümünden yapma. iyi oyunlar
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.
Senin isteğine bağlı olmuyor o.forumda paralı hile satışı paylaşımi reklam vb herşey yasak olsa bile kimse yazmaz.ama olmadığına eminim o yüzden konunun açık olmasının bir anlami yok Lütfen kayıt olduktan sonra kuralları okuyunuz
Post automatically merged:
Bunların farkı ne dersen paralı olduğu için fix yemesi daha uzun sürüyor ve bypasslari daha uzun dayanıyor onun haricinde hepsinde ban sikintisi var ban riski olmayan hile olamaz zaten çok bi farkı yok yani.