Seçkin Üye
Merhaba, konuda da belirttiğim gibi ban riski olmayan bir hile var mı? Piyasada günlük olarak satılan hileler var bunların ne farkı var mesela ? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ban riski olmayan hile zor hileyi açık açık belli edersen rapor ederler yine ban yersin
Par*lı hilelere bakıcaksın ama ban riski olmayan hile imkansız pubg de
ban riski olmayan hile yoktur.konu kilit
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.Lütfen konu sahibi değilseniz konu kilit vs yazmayın. Belki benim sorunum halen çözülmedi burada karar mercisi var zaten.
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.
Senin isteğine bağlı olmuyor o.forumda paralı hile satışı paylaşımi reklam vb herşey yasak olsa bile kimse yazmaz.ama olmadığına eminim o yüzden konunun açık olmasının bir anlami yok Lütfen kayıt olduktan sonra kuralları okuyunuzKonu sahibi benim gerek duyarsam konu kilit yazarım siz kendi işinizle ilgilenin lütfen.