Çözüldü PUBG için ban riski olmayan hile var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, konuda da belirttiğim gibi ban riski olmayan bir hile var mı? Piyasada günlük olarak satılan hileler var bunların ne farkı var mesela ? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
youtubedan falan bulduğun herkese açık hileler banlanmaya müsaittir. Ama ne kadar para verirsen ver hileyi belli edersen raporlanırsın. Bu da senin banlanma riskini artırır. Sana tavsiyem pubg mobileden hileni yap zevkini al. Ama paralı olan yani pc sürümünden yapma. iyi oyunlar :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yes have pubg cheat but if you use any type of cheat you got banned any time its not sure when you get banned

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Lütfen konu sahibi değilseniz konu kilit vs yazmayın. Belki benim sorunum halen çözülmedi burada karar mercisi var zaten.
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum heleki konu pubg ise ban riski olmayan hile yoktur. Paralı hileler bile ban atıyor bypasslar dayanmıyor.pubg de ban riski olmayan hile yok paralı parasız hepsi ban atıyor. Konu kilitlik yani.

Konu sahibi benim gerek duyarsam konu kilit yazarım siz kendi işinizle ilgilenin lütfen.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Konu sahibi benim gerek duyarsam konu kilit yazarım siz kendi işinizle ilgilenin lütfen.
Senin isteğine bağlı olmuyor o.forumda paralı hile satışı paylaşımi reklam vb herşey yasak olsa bile kimse yazmaz.ama olmadığına eminim o yüzden konunun açık olmasının bir anlami yok Lütfen kayıt olduktan sonra kuralları okuyunuz
Post automatically merged:

Bunların farkı ne dersen paralı olduğu için fix yemesi daha uzun sürüyor ve bypasslari daha uzun dayanıyor onun haricinde hepsinde ban sikintisi var ban riski olmayan hile olamaz zaten çok bi farkı yok yani.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Tartışmanın daha fazla uzamaması için konu kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...