pc ye almadıgım birşey kalmadı işlemci kaldı onudamı değiştireyim ssd 240gb taktım birdebak aslında bi droplanmaları bende yaşıyorum. r5 1600 işlemci var çok ufak bi duraklama yapıyor oyun.
pc ye almadıgım birşey kalmadı işlemci kaldı onudamı değiştireyim ssd 240gb taktım birdebak aslında bi droplanmaları bende yaşıyorum. r5 1600 işlemci var çok ufak bi duraklama yapıyor oyun.
eski işletim sistemi 2gb ekran kartı 8gb ram ve i3 7100 işlemci bu sistemde iken pubgye güncelleme gelmeden önce çok iyidi şimdi ise sistem değişti ama tırtIslemcin yetersiz geliyodur o ekran kartina yada hdd sorun var
ekran kartı yeterli de işlemci kurtarır dedilerdi başka şeyler denicem olmazsa işlemciye gidicezİşlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartın gayet yeterli .
denicem hocam teşekkürlerkardeşim önce nvidia denetim masasına girip fps ayarlamalarını yap. en önemlisi physics yapılandırmasını değiştir. Ekran kartını ver. Böyle olunca oyun cpu dan yemez Ekran kartına abanır. Bu olmazsa nvidia geforce experience kur ekran kartını güncelle. Ayrıca ayarları tamamen en düşüğe alma. bazı oyunlar ayarları düşüğe aldığında bilgisayar performansını düşük olarak algılıyor ve ona göre davranıyor.
İyi forumlar.
Post automatically merged:
park control uygulamasını indir ve işlemcinin bütün kapaklarını açmayı dene. işe yarayacaktır.