PUBG için hile gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
steam pubg için çalışmalarınız var mı şu oyuna bi el atın güzel insanlar pubg lite süperdi hilemiz varken su oyuna da bi güzellik yaparsanız sevinirim bu site yapacaksa da paralı da yapacaksa ben raziyim ama bu site olsun bizim olsun

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gelebilir ama ben pek bi bilgi görmedim yakın zamanda

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Steam pubg de 3 kere uslanmadan hıle açtım 3 kerede ban yedim pubg mobile gibi değil onların ban sistemi daha kuvvetli hemen algılıyor vacı basıyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Varsa sitede gösterir zaten pubg hilesini

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yok anticheatı çok güçlü herhalde umursamıyorlar pubg steami veya dava gibi şeyler demişlerdir de sanmıyorum csgo için yapıyolarsa pubg içinde yaparlar belki anticheatı geçemiyolar veya uğraşmak istemiyolar herhalde

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yok anticheatı çok güçlü herhalde umursamıyorlar pubg steami veya dava gibi şeyler demişlerdir de sanmıyorum csgo için yapıyolarsa pubg içinde yaparlar belki anticheatı geçemiyolar veya uğraşmak istemiyolar herhalde
Faruk dışarı çık hava al kardeşim, CS:GO için YT’de hile kodlama dersleri bile var.
Steam pubg de 3 kere uslanmadan hıle açtım 3 kerede ban yedim pubg mobile gibi değil onların ban sistemi daha kuvvetli hemen algılıyor vacı basıyor
VAC Valve Anti Cheat demektir, PUBG ise BattleEye ile korunuyor.

Zamanında Nader abimin bir açıklaması vardı. “Gelsin kardeşim, PUBG, Apex nedir ki yani ? Verelim milletin Detected hilesini, birkaç aya ban yediğiniz zaman 100$’a Spoofer ararsınız”
Anlayacağınız bu tarz oyunlara public (herkese açık) hileler çok çabuk fixleniyor. Ultra üye üstü olursa hile o zaman kolay kolay algılanmaz.

Ek olarak isteğe göre hile gelmiyor kurucular söylemişti.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
NamesDump
ObjectsDump
PUBG_All
PUBG_classes
PUBG_Function
PUBG_Offset
PUBG_structs

Gibi veriler her patch sonrası güncel olarak private şeklinde yayınlanıyor benim erişimim mevcut verilere. Fakat bunları bir proje üzerinde kullansanız bile detect tutmayı başaramadığınız sürece aynı gün yasaklanırsınız. Zaten detect proje yapsanız bile bukadar insanla paylaştığınız anda tekrar detect oluyor. Piyasada zaten full detect projeler mevcut 0'dan kimse uğraşmıyor yani kolay kolay geleceğini sanmıyorum. Fakat evet olsaydı iyi olurdu.
Post automatically merged:

Dava ile alakası yok sadece Çin ülkesinde 1 milyon aktif oyuncu var aynı şey Kore içinde geçerli en çok bu oyunda Çin hile kullanıyor.

Son düzenleme:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Şu anlık bu tarz bir çalışma yok. Gelecekte olursa duyuru yapılır. Üstte olumsuzluklardan bahsedilmiş bu yüzden gelme ihtimali yüksek değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...