Pubg kasma ile alakalı lütfen yanıtlayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen yardım edin cihazım Xiaomi Redmi note 6 pro 64 GB 4 Ram
Ve benim telefondan kötü olanlar bile kasmiyoken benim telefonumda pubg oynarken kasiyo bir çözüm varmıdır önerebilirmisiniz .

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşların hernagi bir gfx tool felanmı kullanıyor veya onların grafıkler aşşagıdamı yada cihaz arka planda olan uygulamalar ram kullanımını artırıyor olabılır bunun icin temizleyici uygulamalar var onları kullanabılırsın pubg de grafık bolumunden kare hızını en yuksege al birde

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşların hernagi bir gfx tool felanmı kullanıyor veya onların grafıkler aşşagıdamı yada cihaz arka planda olan uygulamalar ram kullanımını artırıyor olabılır bunun icin temizleyici uygulamalar var onları kullanabılırsın pubg de grafık bolumunden kare hızını en yuksege al birde
Arkadaşlarım gfx fln kullanmiyi bide şuan 30 GB boş alanım var temizleyiciyi falanda hep yapıyorum yinede kasma gitmiyo

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
telefonunda bı skıntı vardır buyuk ıhtımalle en yakın telefoncuya gıt veya telefonu aldıgın bayıye gıdıp sole sorunu onlar sana sorunu anlatır

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Pubg menü> ayarlar> grafik> ultradan düşüğe doğru kasmaya göre ayarını yap> uygula> oyuna gir test et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...